LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Brickheadz

Bouw je eigen LEGO BrickHeadz 41615 Harry Potter en Hedwig uit de onvergetelijke eerste film Harry Potter en de Steen der Wijzen met deze leuke set. Bewonder alle beroemde details van de jonge Harry Potter, zoals zijn bliksemvormige litteken, zijn kenmerkende ronde bril, zijn sjaal van Griffoendor, zijn zwarte cape...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€89.90

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€89.90

Beschrijving LEGO

Bouw je eigen LEGO BrickHeadz 41615 Harry Potter en Hedwig uit de onvergetelijke eerste film Harry Potter en de Steen der Wijzen met deze leuke set. Bewonder alle beroemde details van de jonge Harry Potter, zoals zijn bliksemvormige litteken, zijn kenmerkende ronde bril, zijn sjaal van Griffoendor, zijn zwarte cape met het embleem van Griffoendor en zijn toverstaf, plus zijn uil Hedwig. Plaats de jonge tovenaar op de bodemplaat naast zijn trouwe gevleugelde vriend zodat je ze aan al je dreuzelvrienden kunt laten zien! • Deze bouwbare LEGO BrickHeadz bouwfiguren van Harry Potter en Hedwig hebben gedecoreerde ogen en authentieke...

Bouw je eigen LEGO BrickHeadz 41615 Harry Potter en Hedwig uit de onvergetelijke eerste film Harry Potter en de Steen der Wijzen met deze leuke set. Bewonder alle beroemde details van de jonge Harry Potter, zoals zijn bliksemvormige litteken, zijn kenmerkende ronde bril, zijn sjaal van Griffoendor, zijn zwarte cape met het embleem van Griffoendor en zijn toverstaf, plus zijn uil Hedwig. Plaats de jonge tovenaar op de bodemplaat naast zijn trouwe gevleugelde vriend zodat je ze aan al je dreuzelvrienden kunt laten zien! • Deze bouwbare LEGO BrickHeadz bouwfiguren van Harry Potter en Hedwig hebben gedecoreerde ogen en authentieke details uit de onvergetelijke eerste film Harry Potter en de Steen der Wijzen, zoals de ronde, zwarte bril van Harry en zijn toverstaf. • De LEGO BrickHeadz figuur van Harry Potter is inclusief een eigen bouwbare bodemplaat. • Breid je LEGO BrickHeadz verzameling uit met andere personages uit de populaire film Harry Potter en de Steen der Wijzen en vele anderen uit je favoriete films, tv-series, games en strips. • Combineer de onderdelen van verschillende LEGO BrickHeadz bouwfiguren en creëer je eigen, unieke personages. • De figuur van de jonge Harry Potter is ca. 7 cm hoog zonder bodemplaat. • De bodemplaat is ca. 4 x 4 cm.

Kenmerken
Serie LEGO Brickheadz
Merk LEGO
EAN 5702016110555
Legocode 41615
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110555

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110555 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Brickheadz Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41615

Waar is LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615 met het legonummer 41615 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615?

Het lego nummer van LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615 is 41615 bekijk hier alle kenmerken van LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig - 41615 momenteel in de aanbieding is.