LEGO BOOST - 17101

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO BOOST

Breng je LEGO creaties tot leven met de LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist, een leuke en eenvoudige manier voor bouwers vanaf 7 jaar om de basisprincipes van programmeren, techniek en robotica te leren. Met LEGO BOOST leren kinderen van alles over herhalingen en variabelen, het verbetert hun STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€159.98

Beste deal bij: Zavvi

14 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€159.98

14% Goedkoper

€169.99

9% Goedkoper

€185.94

Beschrijving LEGO

Breng je LEGO creaties tot leven met de LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist, een leuke en eenvoudige manier voor bouwers vanaf 7 jaar om de basisprincipes van programmeren, techniek en robotica te leren. Met LEGO BOOST leren kinderen van alles over herhalingen en variabelen, het verbetert hun STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden en het ontwikkelt hun fantasie wanneer ze schakelen tussen begeleid spelen en spelen met een open einde. Let op: check vooraf op LEGO.com/devicecheck of de LEGO BOOST app geschikt is voor jouw tablet of smartphone. Voor LEGO BOOST zijn 6 AAA batterijen nodig (niet inbegrepen). Codeer Vernie de Robot Zet...

Breng je LEGO creaties tot leven met de LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist, een leuke en eenvoudige manier voor bouwers vanaf 7 jaar om de basisprincipes van programmeren, techniek en robotica te leren. Met LEGO BOOST leren kinderen van alles over herhalingen en variabelen, het verbetert hun STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden en het ontwikkelt hun fantasie wanneer ze schakelen tussen begeleid spelen en spelen met een open einde. Let op: check vooraf op LEGO.com/devicecheck of de LEGO BOOST app geschikt is voor jouw tablet of smartphone. Voor LEGO BOOST zijn 6 AAA batterijen nodig (niet inbegrepen). Codeer Vernie de Robot Zet Vernie, jouw eigen robotvriend die kan praten, in elkaar en bouw hem precies zoals jij wilt! Je kunt zijn gedrag coderen en leuke activiteiten uitvoeren met de inbegrepen speelmat. Wanneer je tegen Vernie de Robot praat zal hij met gezichtsuitdrukkingen reageren die zijn humeur uitbeelden. Met zijn grote rupsbanden kan Vernie de Robot met verschillende snelheden in alle richtingen bewegen. Daarnaast kan Vernie ook afstanden inschatten, gebaren met zijn handen maken en accessoires vastpakken en meenemen. Vanaf de schieter op zijn schouder kun je pijltjes afvuren op het bijbehorende doel! Je kunt het veermechanisme van de schieter activeren door Vernies hoofd rond te draaien. Bouw 5 verschillende modellen Naast Vernie de Robot kun je ook nog 4 andere modellen in elkaar zetten met LEGO BOOST, welke allemaal te bedienen zijn met je tablet of smartphone: Met Frankie de Kat heb je een interactief huisdier, waar je zelf voor moet zorgen. Geef Frankie wel het juiste eten, want anders wordt hij verdrietig! Als je echt wilt swingen kun je de Guitar4000 bouwen en hier leuke liedjes mee leren spelen. Bereid de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) voor op spannende activiteiten door te testen met verschillende stukken gereedschap op het voertuig. Codeer de AutoBuilder om zelf echte LEGO miniatuurmodellen te maken! Download de LEGO BOOST app Om de verschillende robots en modellen te bouwen en coderen heb je de gratis LEGO BOOST app nodig, welke beschikbaar is voor iOS en Android tablets en smartphones. In deze app kun je digitale bouwinstructies vinden voor alle 5 de modellen van LEGO BOOST. De gebruiksvriendelijke LEGO BOOST app bevat intuïtieve software met een sleep-en-zet-neer coderingsinterface die op duidelijke pictogrammen is gebaseerd. Hoe meer activiteiten je voltooit, hoe meer programmeringsblokken je ontgrendelt! Kijk voor een overzicht van alle apparaten welke ondersteund worden voor de LEGO BOOST app op LEGO.com/devicecheck. De app biedt regelmatig updates met nieuwe uitdagingen en programmeeropties die ontwikkeld zijn om sociaal spel te bevorderen.

Kenmerken
Serie LEGO BOOST
Merk LEGO
EAN 5702015930000
Legocode 17101
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015930000

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO BOOST - 17101 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015930000 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO BOOST - 17101' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO BOOST Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 17101

Waar is LEGO BOOST - 17101 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO BOOST - 17101 met het legonummer 17101 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO BOOST - 17101?

Het lego nummer van LEGO BOOST - 17101 is 17101 bekijk hier alle kenmerken van LEGO BOOST - 17101 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO BOOST - 17101 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO BOOST - 17101 momenteel in de aanbieding is.