LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Bionicle

De taaiste Toa van allemaal, Pohatu de Vereniger van het Gesteente, inspireert de andere helden op hun zoektocht naar de elementschepsels. Als de Toa die wezens niet vinden, hebben ze geen kans om het kwaad te verslaan! Combineer met Ketar Schepsel van het Gesteente (productnr. 71301) voor nog meer keihard...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€243.28

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€243.28

Beschrijving LEGO

De taaiste Toa van allemaal, Pohatu de Vereniger van het Gesteente, inspireert de andere helden op hun zoektocht naar de elementschepsels. Als de Toa die wezens niet vinden, hebben ze geen kans om het kwaad te verslaan! Combineer met Ketar Schepsel van het Gesteente (productnr. 71301) voor nog meer keihard speelplezier. Pohatu Vereniger van het Gesteente-figuur inclusief BIONICLE® hoofd met Steenmasker der Eenheid en maskerafwerpfunctie, harnaselement met unieke rune-opdruk, verbindingsstuk voor aankoppelen van elementschepsel en verstelbare gewrichten. Wapenelement: tweehandige kristalstrijdvlegel. Accessoires: Gouden Steenmasker der Eenheid en elementschouderharnas. Draai het wiel om de romp te laten roteren in het gevecht. Gebruik...

De taaiste Toa van allemaal, Pohatu de Vereniger van het Gesteente, inspireert de andere helden op hun zoektocht naar de elementschepsels. Als de Toa die wezens niet vinden, hebben ze geen kans om het kwaad te verslaan! Combineer met Ketar Schepsel van het Gesteente (productnr. 71301) voor nog meer keihard speelplezier. Pohatu Vereniger van het Gesteente-figuur inclusief BIONICLE® hoofd met Steenmasker der Eenheid en maskerafwerpfunctie, harnaselement met unieke rune-opdruk, verbindingsstuk voor aankoppelen van elementschepsel en verstelbare gewrichten. Wapenelement: tweehandige kristalstrijdvlegel. Accessoires: Gouden Steenmasker der Eenheid en elementschouderharnas. Draai het wiel om de romp te laten roteren in het gevecht. Gebruik de afwerpfunctie op het BIONICLE® hoofd van de Toa om het Steenmasker der Eenheid af te werpen en te upgraden naar het Gouden Steenmasker der Eenheid! Sterk en stevig model voor intensief actiespel! De figuur is 21cm hoog. Combineer de Toa via een enkele klik van het verbindingsstuk met Ketar Schepsel van het Gesteente (productnr. 71301), zet het masker van het schepsel op en word onoverwinnelijk. Combineer met andere elementschepsels uit de LEGO® BIONICLE® serie 2016, voor nieuwe krachten in het gevecht. Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouders om toestemming alvorens je online gaat.

Kenmerken
Serie LEGO Bionicle
Merk LEGO
EAN 5702015594288
Legocode 71306
Leeftijd 12 - 100 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015594288

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015594288 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Bionicle Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71306

Waar is LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306 met het legonummer 71306 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306?

Het lego nummer van LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306 is 71306 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Bionicle Pohatu Vereniger van het Gesteente - 71306 momenteel in de aanbieding is.