LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Batman

Snel! Laat Bruce Wayne™ in Batman™ veranderen om te voorkomen dat Clayface™ de LEGO® Batcave binnendringt! Controleer de Batcomputer en spring in de Bat-Tank™. Schiet met de knipraketten, haak en noppenschieters van de Bat-Tank op het monster. Werk samen met Batwoman™ om Robin™ uit de enorme klauwen van Clayface te...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€99.98

Beste deal bij: Zavvi

47 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€99.98

47% Goedkoper

€189.00

Beschrijving LEGO

Snel! Laat Bruce Wayne™ in Batman™ veranderen om te voorkomen dat Clayface™ de LEGO® Batcave binnendringt! Controleer de Batcomputer en spring in de Bat-Tank™. Schiet met de knipraketten, haak en noppenschieters van de Bat-Tank op het monster. Werk samen met Batwoman™ om Robin™ uit de enorme klauwen van Clayface te bevrijden. Maar kijk uit: Two-Face™ probeert Catwoman™ uit de gevangenis te laten ontsnappen. Je moet deze superschurk-indringers te pakken krijgen voordat ze de Batcave verwoesten! Eigenschappen: Deze LEGO® Batman™ speelgoedset is inclusief 6 minifiguren: Batman, Bruce Wayne™, Robin™, Batwoman™, Catwoman™ en Two-Face™, plus een grote, verstelbare figuur van Clayface™ met...

Snel! Laat Bruce Wayne™ in Batman™ veranderen om te voorkomen dat Clayface™ de LEGO® Batcave binnendringt! Controleer de Batcomputer en spring in de Bat-Tank™. Schiet met de knipraketten, haak en noppenschieters van de Bat-Tank op het monster. Werk samen met Batwoman™ om Robin™ uit de enorme klauwen van Clayface te bevrijden. Maar kijk uit: Two-Face™ probeert Catwoman™ uit de gevangenis te laten ontsnappen. Je moet deze superschurk-indringers te pakken krijgen voordat ze de Batcave verwoesten! Eigenschappen: Deze LEGO® Batman™ speelgoedset is inclusief 6 minifiguren: Batman, Bruce Wayne™, Robin™, Batwoman™, Catwoman™ en Two-Face™, plus een grote, verstelbare figuur van Clayface™ met klappende kaken en grijphanden die een minifiguur kunnen vastpakken. De set bestaat uit de LEGO® Batcave met Batcomputer-gedeelte, hightechzone, trainingszone, wapenruimte, trofeeënkamer en een afneembare transformatietoren en gevangenismodule, plus een Bat-Tank™. Het Batcomputergedeelte van de Batcave is inclusief een bureau, een draaiende minifiguurstoel en 5 beeldschermelementen met grafische computerstickers. De hightechzone bevat een bouwbare rugzak voor de Batman™ minifiguur met afneembaar bouwgereedschap. De trofeeënkamer heeft 3 verhogingen om 3 bekende voorwerpen uit het Batman™ universum tentoon te stellen: een dinosaurusstandbeeld, een enorme munt en een The Joker™ kaart. De transformatietoren heeft een functie om Bruce Wayne™ in Batman™ te 'transformeren': plaats de Bruce Wayne minifiguur bovenop, naast het telefoonelement, plaats de Batman™ minifiguur erin en trek vervolgens aan de pin aan de achterkant om Bruce te laten verdwijnen en Batman onderaan de toren tevoorschijn te laten komen. De gevangenis beschikt over een explosiefunctie om de spijlen van de gevangenis weg te blazen, plus een parkeerplaats op het dak voor de Batwing uit de 76120 Batman™ Batwing en de overval van The Riddler™ speelset. De Bat-Tank™ heeft een minifiguurcockpit die open kan, een draaiende geschutskoepel met 4 knipraketten plus een afneembare noppenschieter en haakschieter. Deze Batman™ speelgoedset bevat Batmans Batarang, Batwomans Batarang, Catwomans zweep en Two-Face's dynamiet en niet-schietende wapen. Accessoire-elementen: 10 Action Pack-elementen en 10 Bat Family Pack-elementen om je creaties, minifiguren en wapens aan te passen zoals jij dat wilt. De minifiguren van Batman™, Bruce Wayne™, Robin™, Catwoman™ en Two-Face™ zijn nieuw vanaf juni 2019. Deze set bevat meer dan 1037 onderdelen. Dit coole kinderspeelgoed is een ideaal verjaardagscadeau voor Batman™ fans. Het LEGO® Batcave speelgoed inclusief de afneembare gevangenis- en transformatietorenmodules is ca. 22 cm hoog, 43 cm breed en 9 cm diep. De Bat-Tank™ is ca. 8 cm hoog, 8 cm lang en 7 cm breed. Clayface™ is ca. 12 cm hoog.

Kenmerken
Serie LEGO Batman
Merk LEGO
EAN 5702016369045
Legocode 76122
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369045

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369045 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Batman Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76122

Waar is LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122 met het legonummer 76122 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122?

Het lego nummer van LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122 is 76122 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Batman Batcave Invasie Clayface - 76122 momenteel in de aanbieding is.