LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Batman Movie

De Joker doorkruist samen met Harley Quinn Gotham City en ze plegen misdaden waar ze maar gaan. Haal samen met Batgirl de duistere low-rider in, maar pas op voor het verborgen geschut in de kofferbak. Achtervolg Harley als ze van de zijkant van de maffe wagen springt en probeert weg...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€119.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€119.95

Beschrijving LEGO

De Joker doorkruist samen met Harley Quinn Gotham City en ze plegen misdaden waar ze maar gaan. Haal samen met Batgirl de duistere low-rider in, maar pas op voor het verborgen geschut in de kofferbak. Achtervolg Harley als ze van de zijkant van de maffe wagen springt en probeert weg te skaten. Vang dit enge paar voordat ze nog meer chaos veroorzaken! Inclusief drie minifiguren: de Joker, Harley Quinn en Batgirl. Eigenschappen: • De duistere low-rider beschikt over een cockpit voor een minifiguur met een stereo-element, veerophanging, een kofferbak die open kan met verborgen dubbele wapens met veermechanisme en opslagruimte,...

De Joker doorkruist samen met Harley Quinn Gotham City en ze plegen misdaden waar ze maar gaan. Haal samen met Batgirl de duistere low-rider in, maar pas op voor het verborgen geschut in de kofferbak. Achtervolg Harley als ze van de zijkant van de maffe wagen springt en probeert weg te skaten. Vang dit enge paar voordat ze nog meer chaos veroorzaken! Inclusief drie minifiguren: de Joker, Harley Quinn en Batgirl. Eigenschappen: • De duistere low-rider beschikt over een cockpit voor een minifiguur met een stereo-element, veerophanging, een kofferbak die open kan met verborgen dubbele wapens met veermechanisme en opslagruimte, handgrepen waaraan Harley zich kan vasthouden, een goudkleurig kipornament op de motorkap, een reservewiel en een komische toeter. • Activeer de verborgen dubbele wapens met veermechanisme door op de knoppen achter het stereo-element te drukken. • Wapens: de proppenschieter van de Joker, de knuppel van Harley Quinn en de gele Batarang van Batgirl. • Accessoire-elementen: de rolschaatsen van Harley Quinn en de cape van Batgirl.

Kenmerken
Serie LEGO Batman Movie
Merk LEGO
EAN 5702015870528
Legocode 70906
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015870528

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015870528 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Batman Movie Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70906

Waar is LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906 met het legonummer 70906 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906?

Het lego nummer van LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906 is 70906 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-rider - 70906 momenteel in de aanbieding is.