LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Batman Movie

Vorm een team met Batman en sla de angstaanval van Scarecrow af met deze set boordevol actie uit De LEGO Batman Film: Scarecrow angstaanval. De gyrocopter heeft twee rotors die kunnen draaien, een verstelbaar roer en twee bommenwerpfuncties voor de bijbehorende angstgasbommen. Bevestig het jetpack met Batwings en verstelbare stuwraketten...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€47.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€47.95

Beschrijving LEGO

Vorm een team met Batman en sla de angstaanval van Scarecrow af met deze set boordevol actie uit De LEGO Batman Film: Scarecrow angstaanval. De gyrocopter heeft twee rotors die kunnen draaien, een verstelbaar roer en twee bommenwerpfuncties voor de bijbehorende angstgasbommen. Bevestig het jetpack met Batwings en verstelbare stuwraketten op de Batman-minifiguur, geef hem zijn enterhaak en bedenk je eigen spannende luchtduels. Bij de set horen ook een kleine energiecentrale met explosie-functie om zelf te bouwen en twee minifiguren. Inclusief twee minifiguren: Scarecrow en Batman. Eigenschappen: • Scarecrows gyrocopter heeft twee rotors die kunnen draaien, een verstelbaar roer, twee...

Vorm een team met Batman en sla de angstaanval van Scarecrow af met deze set boordevol actie uit De LEGO Batman Film: Scarecrow angstaanval. De gyrocopter heeft twee rotors die kunnen draaien, een verstelbaar roer en twee bommenwerpfuncties voor de bijbehorende angstgasbommen. Bevestig het jetpack met Batwings en verstelbare stuwraketten op de Batman-minifiguur, geef hem zijn enterhaak en bedenk je eigen spannende luchtduels. Bij de set horen ook een kleine energiecentrale met explosie-functie om zelf te bouwen en twee minifiguren. Inclusief twee minifiguren: Scarecrow en Batman. Eigenschappen: • Scarecrows gyrocopter heeft twee rotors die kunnen draaien, een verstelbaar roer, twee bommenwerpfuncties en drie doorschijnend-groene angstgasbom-elementen. • De mini-energiecentrale om zelf te bouwen is inclusief explosie-functie en plaats voor een angstgasbom. • Batmans jetpack heeft Batwings en twee verstelbare stuwraketten met doorschijnende vlam-elementen. • Inclusief Batmans enterhaak.

Kenmerken
Serie LEGO Batman Movie
Merk LEGO
EAN 8719817074280
Legocode 70913
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 8719817074280

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 8719817074280 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Batman Movie Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70913

Waar is LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913 met het legonummer 70913 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913?

Het lego nummer van LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913 is 70913 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Batman Movie Scarecrow Angstaanval - 70913 momenteel in de aanbieding is.