LEGO Batman Movie De Batwing - 70916

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Batman Movie

Vlieg hoog boven Gotham City in de Batwing en vecht tegen Harley Quinn met Batman en Robin, met deze coole De LEGO Batman Film-set. De Batwing is inclusief dubbele minifiguur-cockpit die open kan met plaats voor Batman en Robin, draaibare stuwraketten, verstelbare vleugels, twee boordwapens met veermechanisme, twee schijfschieters en...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€139.94

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€139.94

Beschrijving LEGO

Vlieg hoog boven Gotham City in de Batwing en vecht tegen Harley Quinn met Batman en Robin, met deze coole De LEGO Batman Film-set. De Batwing is inclusief dubbele minifiguur-cockpit die open kan met plaats voor Batman en Robin, draaibare stuwraketten, verstelbare vleugels, twee boordwapens met veermechanisme, twee schijfschieters en een achterruim dat open kan met daarin een auto. Harley Quinn beschikt over een zesschots mobiel snelvuurkanon. Bij de set horen drie minifiguren met bijbehorende wapens en accessoires, inclusief Batmans Batarang en de hamer van Harley. Inclusief drie minifiguren: Batman, Robin en Harley Quinn. Eigenschappen: • De Batwing heeft een...

Vlieg hoog boven Gotham City in de Batwing en vecht tegen Harley Quinn met Batman en Robin, met deze coole De LEGO Batman Film-set. De Batwing is inclusief dubbele minifiguur-cockpit die open kan met plaats voor Batman en Robin, draaibare stuwraketten, verstelbare vleugels, twee boordwapens met veermechanisme, twee schijfschieters en een achterruim dat open kan met daarin een auto. Harley Quinn beschikt over een zesschots mobiel snelvuurkanon. Bij de set horen drie minifiguren met bijbehorende wapens en accessoires, inclusief Batmans Batarang en de hamer van Harley. Inclusief drie minifiguren: Batman, Robin en Harley Quinn. Eigenschappen: • De Batwing heeft een dubbele, doorschijnend-gele minifiguur-cockpit die open kan met plaats voor Batman en Robin, draaibare stuwraketten, verstelbare vleugels, twee boordwapens met veermechanisme, twee schijfschieters en een achterruim dat open kan met daarin een kleine auto (met plaats voor een minifiguur) en doorschijnende licht-elementen. • Harleys kanon heeft twee wielen en een zesschots snelvuurmechanisme. • Wapens: Batmans Batarang en Harley Quinns draaiende hamer. • Accessoire-elementen: de capes van Batman en Robin, Batmans gevormde gereedschapsriem en Harley Quinns tutu.

Kenmerken
Serie LEGO Batman Movie
Merk LEGO
EAN 0673419267809
Legocode 70916
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419267809

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Batman Movie De Batwing - 70916 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419267809 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Batman Movie De Batwing - 70916' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Batman Movie Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70916

Waar is LEGO Batman Movie De Batwing - 70916 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman Movie De Batwing - 70916 met het legonummer 70916 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Batman Movie De Batwing - 70916?

Het lego nummer van LEGO Batman Movie De Batwing - 70916 is 70916 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Batman Movie De Batwing - 70916 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Batman Movie De Batwing - 70916 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Batman Movie De Batwing - 70916 momenteel in de aanbieding is.