LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Architecture

Breng een eerbetoon aan de harmonie tussen architectuur en beeldhouwkunst met deze LEGO® Architecture set 21042 Vrijheidsbeeld. Het ultieme Amerikaanse symbool voor de vrijheid torent meer dan 90 meter boven Liberty Island uit en staat in de haven van New York, waar het zeevaarders uit heel de wereld verwelkomt. Deze...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€72.98

Beste deal bij: Bol.com

34 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€72.98

34% Goedkoper

€77.93

29% Goedkoper

€77.95

29% Goedkoper

€88.49

20% Goedkoper

€99.99

9% Goedkoper

€102.98

6% Goedkoper

€109.99

Beschrijving LEGO

Breng een eerbetoon aan de harmonie tussen architectuur en beeldhouwkunst met deze LEGO® Architecture set 21042 Vrijheidsbeeld. Het ultieme Amerikaanse symbool voor de vrijheid torent meer dan 90 meter boven Liberty Island uit en staat in de haven van New York, waar het zeevaarders uit heel de wereld verwelkomt. Deze indrukwekkende LEGO versie is een nauwkeurige interpretatie van de originele beeldhouwkunst en architectuur dankzij de fraai gedetailleerde sokkel met schild- en stenendecoratie en balkons met zuilen. Het fraaie standbeeld van Lady Liberty zelf heeft een soepelvallend gewaad, een doorbroken ketting, een kroon met 7 punten, het beroemde tablet en een...

Breng een eerbetoon aan de harmonie tussen architectuur en beeldhouwkunst met deze LEGO® Architecture set 21042 Vrijheidsbeeld. Het ultieme Amerikaanse symbool voor de vrijheid torent meer dan 90 meter boven Liberty Island uit en staat in de haven van New York, waar het zeevaarders uit heel de wereld verwelkomt. Deze indrukwekkende LEGO versie is een nauwkeurige interpretatie van de originele beeldhouwkunst en architectuur dankzij de fraai gedetailleerde sokkel met schild- en stenendecoratie en balkons met zuilen. Het fraaie standbeeld van Lady Liberty zelf heeft een soepelvallend gewaad, een doorbroken ketting, een kroon met 7 punten, het beroemde tablet en een opgeheven arm met in de hand een gouden fakkel. Het beeld is uitgevoerd in grijsgroen en beige en afgewerkt met een decoratief naamplaatje. Dit model biedt iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, reizen, geschiedenis en design een zeer boeiende bouwervaring en is een prachtig, symbolisch model om thuis of op kantoor neer te zetten. Eigenschappen: Een fascinerende LEGO® interpretatie van het echte Vrijheidsbeeld. Met een zeer gedetaillerde sokkel met schild- en stenendetails, balkons met zuilen en een Lady Liberty standbeeld met een soepelvallend gewaad, een kroon met 7 punten, het beroemde tablet en een gouden fakkel. Het bijgesloten boekje bevat informatie over het ontwerp, de architectuur en de geschiedenis van het bouwwerk (alleen in het Engels en Frans; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture). De LEGO® Architecture serie is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis. Deze set bevat meer dan 1685 LEGO® elementen. Geniet van een uitdagend en plezierig bouwproces met deze LEGO® Architecture set. Afmetingen: ca. 44 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Architecture
Merk LEGO
EAN 5702016111859
Legocode 21042
Leeftijd 16 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016111859

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016111859 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Architecture Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21042

Waar is LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042 met het legonummer 21042 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042?

Het lego nummer van LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042 is 21042 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Architecture Vrijheidsbeeld - 21042 momenteel in de aanbieding is.