LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Geniet van spannende dinosaurusactie met deze LEGO Jurassic World T.rex dinosaurus ontsnapping (76944) speelset voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit leuke constructie speelgoed is geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. Kinderen kunnen scènes uit de film naspelen of hun eigen verhalen bedenken met deze bouwset met een vliegveld met...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€39.95

Beste deal bij: Bijenkorf

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.95

29% Goedkoper

€44.94

20% Goedkoper

€45.51

19% Goedkoper

€49.99

11% Goedkoper

€52.98

5% Goedkoper

€55.44

1% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Geniet van spannende dinosaurusactie met deze LEGO Jurassic World T.rex dinosaurus ontsnapping (76944) speelset voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit leuke constructie speelgoed is geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. Kinderen kunnen scènes uit de film naspelen of hun eigen verhalen bedenken met deze bouwset met een vliegveld met helikopterplatform, een helikopter, een dinofiguur van een T.rex en een speelgoedauto. Met boeiende details, zoals een kist waarin een dinosaurus-ei veilig getransporteerd kan worden en diverse accessoires. De T.rex probeert te ontsnappen op het vliegveld. Niets kan hem tegenhouden: zelfs het hek stort in wanneer de dinosaurus er tegenaan loopt....

Geniet van spannende dinosaurusactie met deze LEGO Jurassic World T.rex dinosaurus ontsnapping (76944) speelset voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit leuke constructie speelgoed is geïnspireerd op de film Jurassic World: Dominion. Kinderen kunnen scènes uit de film naspelen of hun eigen verhalen bedenken met deze bouwset met een vliegveld met helikopterplatform, een helikopter, een dinofiguur van een T.rex en een speelgoedauto. Met boeiende details, zoals een kist waarin een dinosaurus-ei veilig getransporteerd kan worden en diverse accessoires. De T.rex probeert te ontsnappen op het vliegveld. Niets kan hem tegenhouden: zelfs het hek stort in wanneer de dinosaurus er tegenaan loopt. Aan Owen Grady, Zia Rodriguez en de wildbeschermer de taak om de reusachtige dinosaurus tegen te houden! Achtervolg de T.rex vanuit de helikopter zodat iedereen veilig blijft. Met deze LEGO Jurassic World set beleven kinderen urenlang speelplezier met het steeds weer bedenken van nieuwe scenario's en rollenspellen. De duidelijke instructies met afbeeldingen bij deze set zijn ideaal voor kinderen die net leren lezen. Het bouwen van de modellen wordt nog leuker met interactieve digitale instructies, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Jonge kinderen die gek zijn op dino's en coole voertuigen zullen het geweldig vinden om te leren bouwen met dit constructie speelgoed. Het is dan ook een geweldig cadeau voor dinofans die de wereld van hun favoriete personages uit de Jurassic World-films willen ontdekken. Eigenschappen: Met dit LEGO Jurassic World speelgoed met een vliegveld en een helikopter kunnen kinderen een spannende ontsnapping van de T.rex naspelen. De set bestaat uit een vliegveld met helikopterplatform, een helikopter, een garage, een speelgoedauto en een hek, plus een beweegbare dinofiguur. De onstnapping van de T.rex wordt nog spannender door het hek dat kan instorten, het verdovingsgeweer om de dinosaurus te kalmeren en de kist waar het dinosaurus-ei in getransporteerd kan worden. Er zijn ook 3 minifiguren – Owen Grady, Zia Rodriguez en een wildbeschermer – met leuke accessoires zoals een dinosaurus-ei en walkietalkie, voor urenlang fantasierijk speelplezier. Dit LEGO Jurassic World constructie speelgoed is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die net beginnen met bouwen - beginners kunnen het vliegveld bouwen met hulp van een ouder of een oudere zus of broer. Bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen en er zijn digitale bouwinstructies en interactieve tools te vinden in de LEGO Bouwinstructies app. Combineer deze set met ander LEGO Jurassic World speelgoed voor nog meer speelplezier.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016913439
Legocode 76944
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913439

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913439 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76944

Waar is LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944 met het legonummer 76944 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944 is 76944 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World T.Rex Dinosaurus Ontsnapping - 76944 momenteel in de aanbieding is.