LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Jonge dinofans kunnen hun favoriete momenten uit de film Jurassic World: Dominion opnieuw beleven of hun eigen verhalen creëren met dit LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag (76947) constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze bouwen het indrukwekkende speelgoedvliegtuig en maken zich tegelijkertijd klaar voor een genadeloze aanval van de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€33.19

Beste deal bij: Bol.com

41 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€33.19

41% Goedkoper

€44.94

20% Goedkoper

€49.99

11% Goedkoper

€49.99

11% Goedkoper

€50.49

10% Goedkoper

€52.98

5% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Jonge dinofans kunnen hun favoriete momenten uit de film Jurassic World: Dominion opnieuw beleven of hun eigen verhalen creëren met dit LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag (76947) constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze bouwen het indrukwekkende speelgoedvliegtuig en maken zich tegelijkertijd klaar voor een genadeloze aanval van de dinosaurus Quetzalcoatlus. Deze LEGO Jurassic World bouwset bevat 3 minifiguren van Owen Grady, Claire Dearing en Kayla Watts, een grote dinosaurusfiguur en handige accessoires om het vliegtuig mee te repareren, waaronder een moersleutel, een zaklantaarn en een brandblusser. En wist je dat de motoren van dit vliegtuig speciaal ontworpen zijn...

Jonge dinofans kunnen hun favoriete momenten uit de film Jurassic World: Dominion opnieuw beleven of hun eigen verhalen creëren met dit LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag (76947) constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze bouwen het indrukwekkende speelgoedvliegtuig en maken zich tegelijkertijd klaar voor een genadeloze aanval van de dinosaurus Quetzalcoatlus. Deze LEGO Jurassic World bouwset bevat 3 minifiguren van Owen Grady, Claire Dearing en Kayla Watts, een grote dinosaurusfiguur en handige accessoires om het vliegtuig mee te repareren, waaronder een moersleutel, een zaklantaarn en een brandblusser. En wist je dat de motoren van dit vliegtuig speciaal ontworpen zijn om uit elkaar te vallen bij een aanval van de reusachtige dino? Na de aanval kunnen ze makkelijk weer in elkaar worden gezet, zodat kinderen steeds weer unieke avonturen kunnen bedenken of de modellen ergens mooi neer kunnen zetten. Met dit speelgoedvliegtuig kunnen kinderen van 7 jaar en ouder eindeloos veel speelplezier beleven. Stapsgewijze instructies zijn inbegrepen bij de speelset, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers vol vertrouwen kunnen gaan bouwen. Met LEGO Jurassic World speelgoed beleven kinderen speciale momenten met vriendjes, vriendinnetjes of familie. Het is een ideaal cadeau voor liefhebbers van vliegtuigen en dinosaurussen. Eigenschappen: Dit Jurassic World constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar bestaat uit een dinosaurusfiguur van de Quetzalcoatlus en een bouwbaar speelgoedvliegtuig, voor eindeloos speelplezier en spannende actie. De motoren van het speelgoedvliegtuig zijn zo ontworpen dat ze uit elkaar vallen wanneer de dinosaurus het vliegtuig aanvalt, en vervolgens na een aanval weer makkelijk in elkaar kunnen worden gezet. Het speelgoedvliegtuig beschikt over een cockpit met ruimte voor 3 minifiguren, draaiende propellers en een laadruimte die open en dicht kan. Kinderen kunnen met dit dinosaurus speelgoed avonturen naspelen uit Jurassic World: Dominion met de 3 minifiguren uit de film en de dinosaurusfiguur met indrukwekkende grote vleugels en een lange, puntige bek. Met het gereedschap dat bij deze LEGO Jurassic World bouwset inbegrepen is, zoals een moersleutel, een zaklantaarn en een brandblusser, kunnen kinderen spelen dat ze het vliegtuig repareren na de aanval van de dinosaurus. Combineer dit LEGO Jurassic World speelgoed met andere sets, zoals Atrociraptor Dinosaurus Motorachtervolging (76945), met Owen's motor die makkelijk in de laadruimte van het vliegtuig past - voor nog meer speelplezier. De dinosaurusspeelset is een leuk cadeau voor een verjaardag, voor de feestdagen of als verrassing voor kinderen vanaf 7 jaar die gek zijn op dinosaurussen en speelgoedvliegtuigen.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016913538
Legocode 76947
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913538

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913538 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76947

Waar is LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947 met het legonummer 76947 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947 is 76947 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Quetzalcoatlus Vliegtuighinderlaag - 76947 momenteel in de aanbieding is.