LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Het is altijd gezellig in de ponystal! De 2 schattige pony's moeten worden gevoerd voordat je er een ritje op kunt maken. Daarna willen ze graag iets drinken en geborsteld worden. Vergeet niet om een knusse slaapplek voor ze in orde te maken. Kleine dierenvrienden ontwikkelen allerlei belangrijke vaardigheden, zoals...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€33.94

Beste deal bij: Conrad

9 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€33.94

9% Goedkoper

€37.50

Beschrijving LEGO

Het is altijd gezellig in de ponystal! De 2 schattige pony's moeten worden gevoerd voordat je er een ritje op kunt maken. Daarna willen ze graag iets drinken en geborsteld worden. Vergeet niet om een knusse slaapplek voor ze in orde te maken. Kleine dierenvrienden ontwikkelen allerlei belangrijke vaardigheden, zoals hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie, terwijl ze voor de pony's zorgen in de leuke stal. Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van...

Het is altijd gezellig in de ponystal! De 2 schattige pony's moeten worden gevoerd voordat je er een ritje op kunt maken. Daarna willen ze graag iets drinken en geborsteld worden. Vergeet niet om een knusse slaapplek voor ze in orde te maken. Kleine dierenvrienden ontwikkelen allerlei belangrijke vaardigheden, zoals hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie, terwijl ze voor de pony's zorgen in de leuke stal. Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen. Producteigenschappen: LEGO® DUPLO® Stad Paardenstal en pony's verzorgen (10951) stimuleert eindeloos fantasierijk speelplezier en spelenderwijs leren met 2 schattige pony's en alles wat jonge dierenvrienden nodig hebben om ze te verzorgen. Inclusief figuren van een jongen en een meisje, 2 schattige pony's, een bouwbare stal met klassiek ontwerp en deuren die open kunnen, een waterbak, wortels en een realistische hooibaal. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en vergroten hun sociale en emotionele intelligentie terwijl ze ritjes op de pony's maken en ze verzorgen, voeren, borstelen en een knusse slaapplek voor ze in orde maken. Geweldig ontwikkelingsspeelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid! De stal is ca. 19 cm hoog, 15 cm breed en 9 cm diep. Je kunt de set op vele manieren indelen en eenvoudig combineren met ander LEGO® DUPLO® boerderijspeelgoed. In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met modellen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016889482
Legocode 10951
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889482

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889482 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10951

Waar is LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951 met het legonummer 10951 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951 is 10951 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Paardenstal en Pony's Verzorgen - 10951 momenteel in de aanbieding is.