LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator Expert

Geniet van een feestelijke bouw- en speelervaring met het LEGO Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje. Dit geweldige model bevat een schat aan magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard. In...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€99.99

Beste deal bij: Lego.com

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€99.99

32% Goedkoper

€148.00

Beschrijving LEGO

Geniet van een feestelijke bouw- en speelervaring met het LEGO Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje. Dit geweldige model bevat een schat aan magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard. In het huisje zijn allerlei leuke details en snoepmeubels te vinden, zoals een smaakvolle slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp en een badkamer met natuurlijk een toilet en bad! Met dit prachtige LEGO peperkoekhuisje kun je allerlei leuke avonturen bedenken voor het peperkoekgezin. Kinderen kunnen de gezellige haard...

Geniet van een feestelijke bouw- en speelervaring met het LEGO Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje. Dit geweldige model bevat een schat aan magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard. In het huisje zijn allerlei leuke details en snoepmeubels te vinden, zoals een smaakvolle slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp en een badkamer met natuurlijk een toilet en bad! Met dit prachtige LEGO peperkoekhuisje kun je allerlei leuke avonturen bedenken voor het peperkoekgezin. Kinderen kunnen de gezellige haard aansteken, helpen om de sneeuw te ruimen met de sneeuwblazer en de peperkoekbaby in de kinderwagen leggen. Ook inclusief een versierde kerstboom met pakjes en speelgoed, zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein. Deze geavanceerde LEGO set is plezierig en uitdagend om te bouwen en vormt een geweldige blikvanger voor thuis of op het werk tijdens de feestdagen. Inclusief figuren van een peperkoekmannetje, peperkoekvrouwtje en peperkoekbaby.

Kenmerken
Serie LEGO Creator Expert
Merk LEGO
EAN 5702016368284
Legocode 10267
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368284

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368284 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Expert Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10267

Waar is LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 met het legonummer 10267 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267?

Het lego nummer van LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 is 10267 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 momenteel in de aanbieding is.