LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator Expert

LEGO® Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 Welkom in het gezellige peperkoekhuisje, waar je de lekkerste feestdagen kunt beleven. Dit prachtige LEGO® Creator Expert model bevat allerlei magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€159.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€159.00

Beschrijving LEGO

LEGO® Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 Welkom in het gezellige peperkoekhuisje, waar je de lekkerste feestdagen kunt beleven. Dit prachtige LEGO® Creator Expert model bevat allerlei magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard. Buiten is het peperkoekmannetje bezig om de sneeuw op te ruimen met zijn sneeuwblazer, terwijl het peperkoekvrouwtje de baby in de kinderwagen legt. Onder de kerstboom liggen pakjes en speelgoed, zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein. Als je door de deur met de zuurstokpilaren gaat, ontdek...

LEGO® Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 Welkom in het gezellige peperkoekhuisje, waar je de lekkerste feestdagen kunt beleven. Dit prachtige LEGO® Creator Expert model bevat allerlei magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard. Buiten is het peperkoekmannetje bezig om de sneeuw op te ruimen met zijn sneeuwblazer, terwijl het peperkoekvrouwtje de baby in de kinderwagen legt. Onder de kerstboom liggen pakjes en speelgoed, zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein. Als je door de deur met de zuurstokpilaren gaat, ontdek je een knus interieur met allerlei snoepmeubels zoals een smaakvolle slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp en een badkamer met natuurlijk een toilet en een bad! Dit geweldige model heeft allerlei leuke details waarvan het water je in de mond zal lopen!

Kenmerken
Serie LEGO Creator Expert
Merk LEGO
EAN 5702016368284
Legocode 10267
Leeftijd 3 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368284

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368284 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Expert Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10267

Waar is LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 met het legonummer 10267 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267?

Het lego nummer van LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 is 10267 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje - 10267 momenteel in de aanbieding is.