LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Maak je hoofd leeg en ontsnap aan de dagelijkse sleur met dit leuke bouwproject. Als je passie voor speelgoedtreinen nooit helemaal is weggeëbd, zul je het geweldig vinden de Krokodil Locomotief met al zijn prachtige details na te maken. Een echte klassieker uit de hoogtijdagen van het spoor! Ongekende aandacht...

Lees meer..
4.1/5
Lees alle reviews

€189.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€189.00

Beschrijving LEGO

Maak je hoofd leeg en ontsnap aan de dagelijkse sleur met dit leuke bouwproject. Als je passie voor speelgoedtreinen nooit helemaal is weggeëbd, zul je het geweldig vinden de Krokodil Locomotief met al zijn prachtige details na te maken. Een echte klassieker uit de hoogtijdagen van het spoor! Ongekende aandacht voor detail Dit prachtige LEGO model heeft talloze realistische details en is geïnspireerd op de locomotief uit de Ce 6/8 II-serie, waarvan het eerste exemplaar tussen 1919 en 1927 voor de Zwitserse federale spoorwegen werd gebouwd. Zo heeft de locomotief koppelstangen die in beweging komen wanneer de wielen draaien en...

Maak je hoofd leeg en ontsnap aan de dagelijkse sleur met dit leuke bouwproject. Als je passie voor speelgoedtreinen nooit helemaal is weggeëbd, zul je het geweldig vinden de Krokodil Locomotief met al zijn prachtige details na te maken. Een echte klassieker uit de hoogtijdagen van het spoor! Ongekende aandacht voor detail Dit prachtige LEGO model heeft talloze realistische details en is geïnspireerd op de locomotief uit de Ce 6/8 II-serie, waarvan het eerste exemplaar tussen 1919 en 1927 voor de Zwitserse federale spoorwegen werd gebouwd. Zo heeft de locomotief koppelstangen die in beweging komen wanneer de wielen draaien en verstelbare stroomafnemers die op en neer bewegen. Er valt dus genoeg te ontdekken. Til het dak van de bestuurderscabine op en plaats de 2 minifiguren erin om het verhaal van deze iconische trein tot leven te laten komen. Combineer de set met Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar) om de locomotief te motoriseren. Voed je passie voor bouwen De Krokodil Locomotief (10277) maakt deel uit van een reeks LEGO modelbouwsets voor volwassenen die dol zijn op prachtige ontwerpen. Dit model is ook een geweldig cadeau voor iedereen die van modeltreinen houdt.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016757460
Legocode 10277
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016757460

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016757460 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10277

Waar is LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277 met het legonummer 10277 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277?

Het lego nummer van LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277 is 10277 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Expert - Krokodil Locomotief - 10277 momenteel in de aanbieding is.