LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788

Merk:

LEGO

De LEGO Gabby's Dollhouse set zit tot de nok toe vol met allerlei leuke activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Deze set is het perfecte cadeau voor de kleine fans van de DreamWorks Animation TV serie. Op elke van de acht kleurrijke verdiepingen in Gabby's Dollhouse is wel iets...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€64.90

Beste deal bij: Bol

24 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€64.90

24% Goedkoper

€89.99

€66.98

22% Goedkoper

€85.93

Beschrijving LEGO

De LEGO Gabby's Dollhouse set zit tot de nok toe vol met allerlei leuke activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Deze set is het perfecte cadeau voor de kleine fans van de DreamWorks Animation TV serie. Op elke van de acht kleurrijke verdiepingen in Gabby's Dollhouse is wel iets te ontdekken, en alle verdiepingen zijn verbonden door een lift. Elke kamer zit vol met activiteiten. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld bakken in de keuken, de glijbaan in de speelkamer gebruiken, creatief zijn in de knutselkamer, piano spelen in de muziekkamer, en zichzelf lekker verzorgen in de badkamer. Natuurlijk kunnen ze...

De LEGO Gabby's Dollhouse set zit tot de nok toe vol met allerlei leuke activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Deze set is het perfecte cadeau voor de kleine fans van de DreamWorks Animation TV serie. Op elke van de acht kleurrijke verdiepingen in Gabby's Dollhouse is wel iets te ontdekken, en alle verdiepingen zijn verbonden door een lift. Elke kamer zit vol met activiteiten. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld bakken in de keuken, de glijbaan in de speelkamer gebruiken, creatief zijn in de knutselkamer, piano spelen in de muziekkamer, en zichzelf lekker verzorgen in de badkamer. Natuurlijk kunnen ze ook gewoon lekker slapen in de slaapkamer, maar als ze nog niet moet zijn biedt het dakterras een draaiende dansvloer voor nog meer plezier! Kinderen kunnen hun avonturen delen met de vier populaire karakters uit de show: Gabby, Pandy Poek, Cakey en Meerminkat. Eigenschappen 8-kamer speelhuisje - Fans van de DreamWorks Animation TV-show van 4 jaar en ouder kunnen een eigen thuis ontdekken met LEGO® Gabby's Dollhouse (10788), met populaire personages en authentieke accessoires 4 iconische personages - Kinderen doen mee met de pret met een Gabby mini-poppetje, plus Pandy Paws, MerCat en Cakey figuren Authentieke accessoires - Inclusief een banaan, bes, cupcake, beker, kom, fles, schaar, verfkwast, palet, haarborstel, shampoofles, boek, bloem, microfoon, gitaar, saxofoon en nog veel meer Veel te ontdekken - Kinderen kunnen bakken in de keuken, glijden in de speelkamer, kunst maken in de kunst kamer, instrumenten bespelen in de muziekkamer, ontspannen in de badkamer, dutten in de slaapkamer of feesten op het dak Geschenk voor Gabby-fans - Met een Starter Brick en eenvoudige bouwstappen zullen kinderen met een passie voor Gabby's Dollhouse belangrijke vaardigheden ontwikkelen terwijl ze genieten van eindeloos fantasierijk spel Boordevol plezier - Het poppenhuis meet meer dan 13,5 inch (34 cm) hoog, 12,5 inch (31 cm) breed en 3,5 inch (9 cm) diep Leuke bouwgids - Een gedrukte afbeeldingsgids toont het doel van elke bouwstap, en de LEGO® Builder-app biedt digitale zoom- en rotatietools zodat kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze bouwen Vergroot het plezier - Het brede scala aan LEGO® 4+ sets introduceert kinderen in een universum van favoriete films, tv-personages en alledaagse helden Kwaliteitsgarantie - LEGO®-componenten voldoen aan strikte industrienormen voor kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en soepel verbinding maken, elke keer weer Veiligheid gegarandeerd - LEGO®-componenten worden laten vallen, verhit, verpletterd, verdraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Merk LEGO
EAN 5702017424125
Legocode 10788
Leeftijd 4 - 8 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017424125

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017424125 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10788

Waar is LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788 met het legonummer 10788 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788?

Het lego nummer van LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788 is 10788 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Gabby's poppenhuis Gabby's poppenhuis Speelgoed Speelgoed met 4 Minifiguren en Accessoires voor Kinderen 4+ - 10788 momenteel in de aanbieding is.