LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188

Merk:

LEGO

Race door de straten van GOTHAM CITY met Batman in deze klassieke Batmobile uit de originele tv-serie uit 1966. The Joker is weer iets van plan en alleen jij kunt hem stoppen. Open de kofferbak en pak de Batarang. Als je liever geen noppenschieters op de auto hebt, kun je...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€40.94

Beste deal bij: Lego.com

59 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€40.94

59% Goedkoper

€99.95

Beschrijving LEGO

Race door de straten van GOTHAM CITY met Batman in deze klassieke Batmobile uit de originele tv-serie uit 1966. The Joker is weer iets van plan en alleen jij kunt hem stoppen. Open de kofferbak en pak de Batarang. Als je liever geen noppenschieters op de auto hebt, kun je de motorkap aanpassen en deze helemaal gestroomlijnd maken! Na alle actie zet je hem op een speciale draaitafel, zodat je deze geweldige boevenvanger vanuit alle hoeken kunt bewonderen. De LEGO DC Batman: Batman klassieke tv-serie Batmobile (76188) geeft fans van superhelden alle stijl, actie en spanning uit de originele Batman...

Race door de straten van GOTHAM CITY met Batman in deze klassieke Batmobile uit de originele tv-serie uit 1966. The Joker is weer iets van plan en alleen jij kunt hem stoppen. Open de kofferbak en pak de Batarang. Als je liever geen noppenschieters op de auto hebt, kun je de motorkap aanpassen en deze helemaal gestroomlijnd maken! Na alle actie zet je hem op een speciale draaitafel, zodat je deze geweldige boevenvanger vanuit alle hoeken kunt bewonderen. De LEGO DC Batman: Batman klassieke tv-serie Batmobile (76188) geeft fans van superhelden alle stijl, actie en spanning uit de originele Batman tv-serie uit 1966 in handen. De set bevat een bouwbare Batmobile, die je met of zonder schieters in elkaar kunt zetten, plus minifiguren van Batman en The Joker – allemaal in de klassieke jaren 60-stijl – en een draaibare standaard. Jonge superhelden racen door de straten van GOTHAM CITY met Batman in zijn Batmobile om The Joker te vangen. Na alle actie kunnen ze het voertuig op een draaibare standaard met beschrijvend naamplaatje zetten. Vanaf 7 jaar. Een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor Batman fans die van iets heel bijzonders houden. De Batmobile is ca. 6cm hoog, 20cm lang en 7cm breed en je kunt hem uitstekend combineren met andere LEGO DC Batman sets. Op de originele Batmobile uit 1966 zat geen geschut. Daarom hebben we extra stenen aan deze set toegevoegd, zodat je de motorkap op de auto in de serie kunt laten lijken. Met alle coole personages, voertuigen, gadgets en wapens bieden LEGO DC Batman speelsets kinderen een heleboel superheldenactie waarmee ze eindeloze fantasierijke avonturen kunnen beleven. LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Merk LEGO
EAN 5702016974355
Legocode 76188
Leeftijd 14 - 65 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016974355

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016974355 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76188

Waar is LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188 met het legonummer 76188 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188?

Het lego nummer van LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188 is 76188 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DC Batman™: Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188 momenteel in de aanbieding is.