LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481

Merk:

LEGO

Kinderen die van vogels houden, kunnen dit leuke BrickHeadz™ model van een valkparkiet en haar jong zelf bouwen en ergens neerzetten. De opvallende vogels in vrolijke kleuren zitten op een stok op een stevige, bruine bouwplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en vogelliefhebbers. Bouwset...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€24.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€24.99

Beschrijving LEGO

Kinderen die van vogels houden, kunnen dit leuke BrickHeadz™ model van een valkparkiet en haar jong zelf bouwen en ergens neerzetten. De opvallende vogels in vrolijke kleuren zitten op een stok op een stevige, bruine bouwplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en vogelliefhebbers. Bouwset om te verzamelen met leuke LEGO® BrickHeadz™ modellen van een valkparkiet en haar jong die elk op een stok zitten. Dit model met 219 onderdelen is ca. 9cm hoog en bestaat uit 2 vogels op een stok die is bevestigd aan een stevige, bruine bouwplaat. Een geweldig cadeau voor LEGO®...

Kinderen die van vogels houden, kunnen dit leuke BrickHeadz™ model van een valkparkiet en haar jong zelf bouwen en ergens neerzetten. De opvallende vogels in vrolijke kleuren zitten op een stok op een stevige, bruine bouwplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en vogelliefhebbers. Bouwset om te verzamelen met leuke LEGO® BrickHeadz™ modellen van een valkparkiet en haar jong die elk op een stok zitten. Dit model met 219 onderdelen is ca. 9cm hoog en bestaat uit 2 vogels op een stok die is bevestigd aan een stevige, bruine bouwplaat. Een geweldig cadeau voor LEGO® fans, BrickHeadz™ verzamelaars en dierenvrienden vanaf 8 jaar.

Kenmerken
Merk LEGO
EAN 5702016988369
Legocode 40481
Leeftijd 8 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016988369

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016988369 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 40481

Waar is LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481 met het legonummer 40481 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481?

Het lego nummer van LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481 is 40481 bekijk hier alle kenmerken van LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO BrickHeadz™ Valkparkiet - 40481 momenteel in de aanbieding is.