LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje

Merk:

LEGO

Chinees geluk met het LEGO BrickHeadz™ Gelukskatje. Dit schattige LEGO BrickHeadz™ Gelukskatje (is een geweldig cadeau voor kinderen voor Chinees Nieuwjaar. Het model heeft lange snorharen, een schattige roze neus en een hendel aan de achterkant om de poot van de kat op en neer te bewegen. Het Gelukskatje, die...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€15.94

Beste deal bij: Lego.com

58 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€15.94

58% Goedkoper

€37.95

Beschrijving LEGO

Chinees geluk met het LEGO BrickHeadz™ Gelukskatje. Dit schattige LEGO BrickHeadz™ Gelukskatje (is een geweldig cadeau voor kinderen voor Chinees Nieuwjaar. Het model heeft lange snorharen, een schattige roze neus en een hendel aan de achterkant om de poot van de kat op en neer te bewegen. Het Gelukskatje, die op een stevige bouwplaat kan worden uitgestald, is een leuk, duurzaam cadeau dat het hele jaar door een geluksboodschap afgeeft. * Dit LEGO® BrickHeadz™ model van een traditioneel Chinees Gelukskatje om zelf te bouwen en te verzamelen, zit op een stevige basis, waardoor hij ideaal is om mee te spelen...

Chinees geluk met het LEGO BrickHeadz™ Gelukskatje. Dit schattige LEGO BrickHeadz™ Gelukskatje (is een geweldig cadeau voor kinderen voor Chinees Nieuwjaar. Het model heeft lange snorharen, een schattige roze neus en een hendel aan de achterkant om de poot van de kat op en neer te bewegen. Het Gelukskatje, die op een stevige bouwplaat kan worden uitgestald, is een leuk, duurzaam cadeau dat het hele jaar door een geluksboodschap afgeeft. * Dit LEGO® BrickHeadz™ model van een traditioneel Chinees Gelukskatje om zelf te bouwen en te verzamelen, zit op een stevige basis, waardoor hij ideaal is om mee te spelen of uit te stallen. * Deze set, een geweldige manier om iedereen 'gelukkig nieuwjaar' te wensen, is geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder. * Met 134 onderdelen en een hoogte van ca. 8cm is dit Gelukskatje om zelf te bouwen een leuke, traditionele manier om de ontvanger geluk te wensen.

Kenmerken
Merk LEGO
EAN 5702016721157
Legocode 40436
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016721157

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016721157 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 40436

Waar is LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje met het legonummer 40436 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje?

Het lego nummer van LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje is 40436 bekijk hier alle kenmerken van LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO BrickHeadz™ 40436 Gelukskatje momenteel in de aanbieding is.