LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Inspireer kinderen die van Monster Jam houden om hun eigen monstertruck te bouwen met deze LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119 bouwset. Met behulp van de pull-back motor spelen jongens en meisjes binnen de kortste keren de gewaagde stunts in de Monster Jam arena na. De 2-in-1 speelgoedtruck zit boordevol...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€49.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€49.99

Beschrijving LEGO

Inspireer kinderen die van Monster Jam houden om hun eigen monstertruck te bouwen met deze LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119 bouwset. Met behulp van de pull-back motor spelen jongens en meisjes binnen de kortste keren de gewaagde stunts in de Monster Jam arena na. De 2-in-1 speelgoedtruck zit boordevol krachtige functies, net zoals zijn echte tegenhanger. Bewonder de authentieke stickers en kleuren, de scherpe punten en de beweegbare vlag.2-in-1 voor dubbel zo veel plezier!Deze coole Monster Jam speelgoedtruck biedt twee bouwuitdagingen in één. Nadat kinderen het Max-D model hebben gebouwd, kunnen ze het ombouwen tot een quad voor nog...

Inspireer kinderen die van Monster Jam houden om hun eigen monstertruck te bouwen met deze LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119 bouwset. Met behulp van de pull-back motor spelen jongens en meisjes binnen de kortste keren de gewaagde stunts in de Monster Jam arena na. De 2-in-1 speelgoedtruck zit boordevol krachtige functies, net zoals zijn echte tegenhanger. Bewonder de authentieke stickers en kleuren, de scherpe punten en de beweegbare vlag.2-in-1 voor dubbel zo veel plezier!Deze coole Monster Jam speelgoedtruck biedt twee bouwuitdagingen in één. Nadat kinderen het Max-D model hebben gebouwd, kunnen ze het ombouwen tot een quad voor nog meer razendsnelle avonturen. Bekijk de gratis LEGO Bouwinstructies app en ontdek Instructions PLUS. Met de zoom- en draaifuncties van deze interactieve handleiding wordt bouwen nog eenvoudiger.Spelenderwijs lerenHet LEGO Technic universum laat jonge LEGO fans op een geweldige manier kennismaken met techniek en werktuigbouwkunde. Kinderen leren spelenderwijs met de gedetailleerde modellen die zijn geïnspireerd op echte voertuigen. Producteigenschappen: Laat monstertruckfans hun favoriete momenten in de arena naspelen met de LEGO® Technic Monster Jam® Max-D® (42119) bouwset. Twee bouwuitdagingen! Deze Max-D® 2-in-1 speelgoedmonstertruck kan worden omgebouwd tot een pull-back quad, zodat het speelplezier nog langer door kan gaan. Dankzij de pull-back motor kunnen kinderen hun truck en quad er gemakkelijk vandoor laten racen. Trek het model naar achteren en laat het los om ervandoor te scheuren. Ben je op zoek naar populair speelgoed voor kinderen die van monstertrucks houden? Dit bouwbare model is ideaal voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die van stoere voertuigen houden. Met gave details zoals de beroemde scherpe punten en een ruig metallic oppervlak met afbeeldingen van vlammen, net als op de echte Max-D®. Deze Monster Jam® speelgoedtruck is ca. 10 cm hoog, 25 cm lang (met vlag) en 11 cm breed. De instructies voor het Max-D® model zijn inbegrepen. Daarnaast vindt je digitale Instructions PLUS in de LEGO® Bouwinstructies app. Instructies voor de quad zijn online beschikbaar. Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerde bouwbare modellen voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn datze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016890631
Legocode 42119
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016890631

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016890631 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42119

Waar is LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119 met het legonummer 42119 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119?

Het lego nummer van LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119 is 42119 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Monster Jam Max D - 42119 momenteel in de aanbieding is.