LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Het is tijd voor een gewaagde reddingsmissie met de LEGO® Technic Reddingshovercraft! Het maakt niet uit of het op land of op zee is: dit geweldige voertuig is altijd klaar voor actie. Kijk hoe de hovercraft over een oppervlak lijkt te zweven en stuur om de propellers te zien draaien....

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€21.79

Beste deal bij: Bol.com

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€21.79

39% Goedkoper

€29.94

17% Goedkoper

€29.95

17% Goedkoper

€29.99

17% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Het is tijd voor een gewaagde reddingsmissie met de LEGO® Technic Reddingshovercraft! Het maakt niet uit of het op land of op zee is: dit geweldige voertuig is altijd klaar voor actie. Kijk hoe de hovercraft over een oppervlak lijkt te zweven en stuur om de propellers te zien draaien. Met zijn opvallende kleuren en ronddraaiende oranje waarschuwingslicht lijkt dit model precies op de echte versie. Ben je klaar voor een nieuwe missie? Bouw de hovercraft dan om tot een cool tweemotorig vliegtuig. Voor nieuwsgierige kinderen Het LEGO Technic universum bestaat uit een reeks leuke voertuigen, ontworpen voor jonge LEGO...

Het is tijd voor een gewaagde reddingsmissie met de LEGO® Technic Reddingshovercraft! Het maakt niet uit of het op land of op zee is: dit geweldige voertuig is altijd klaar voor actie. Kijk hoe de hovercraft over een oppervlak lijkt te zweven en stuur om de propellers te zien draaien. Met zijn opvallende kleuren en ronddraaiende oranje waarschuwingslicht lijkt dit model precies op de echte versie. Ben je klaar voor een nieuwe missie? Bouw de hovercraft dan om tot een cool tweemotorig vliegtuig. Voor nieuwsgierige kinderen Het LEGO Technic universum bestaat uit een reeks leuke voertuigen, ontworpen voor jonge LEGO fans die toe zijn aan hun volgende bouwuitdaging. Deze modellen met realistische kenmerken zijn ideaal voor kinderen die willen weten hoe dingen werken. Producteigenschappen: Geef kinderen die van reddingsvoertuigen houden een speciale verrassing met deze geweldige speelgoedhovercraft. Het model bevat talloze authentieke details en is ideaal voor avontuurlijke rollenspellen. Bekijk alle coole functies, waaronder het 'zweef'-effect, de draaiende propellers, de cockpit en het ronddraaiende waarschuwingslicht, net als op een echte hovercraft. Dankzij het 2-in-1 ontwerp kunnen jonge helden nog meer rollenspellen spelen. Ze kunnen de hovercraft ombouwen tot een tweemotorig vliegtuig met bewegende roeren en rolroeren. De LEGO® Technic Reddingshovercraft (42120) is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar die van reddingsvoertuigen houden. Het speelgoedmodel van een hovercraft is ca. 12 cm hoog, 24 cm lang en 13 cm breed. Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging. LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016890761
Legocode 42120
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016890761

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016890761 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42120

Waar is LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120 met het legonummer 42120 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120?

Het lego nummer van LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120 is 42120 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Reddingshovercraft - 42120 momenteel in de aanbieding is.