LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Bekijk je coole drakendodersharnas, pak je enderparel, drankje en betoverde boog en ga op een avontuurlijke reis naar de dagenloze End dimensie voor de ultieme confrontatie in Minecraft™! Duik weg voor de vuurballen van de vliegende draak, versla de enderman, vernietig het endkristal, dood de enderdraak en kom als overwinnaar...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€22.99

Beste deal bij: Top1Toys

62 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€22.99

62% Goedkoper

€24.93

58% Goedkoper

€26.93

55% Goedkoper

€27.98

53% Goedkoper

€28.94

52% Goedkoper

€59.95

Beschrijving LEGO

Bekijk je coole drakendodersharnas, pak je enderparel, drankje en betoverde boog en ga op een avontuurlijke reis naar de dagenloze End dimensie voor de ultieme confrontatie in Minecraft™! Duik weg voor de vuurballen van de vliegende draak, versla de enderman, vernietig het endkristal, dood de enderdraak en kom als overwinnaar uit de strijd in Het laatste gevecht! Met de inbegrepen code kun je bovendien een drakendoderskin krijgen in de online Minecraft Bedrockeditie van de game! • Inclusief een drakendoder minifiguur die nieuw is vanaf januari 2019, plus figuren van een enderdraak en een enderman. • Dit Minecraft™ speelgoed bevat een...

Bekijk je coole drakendodersharnas, pak je enderparel, drankje en betoverde boog en ga op een avontuurlijke reis naar de dagenloze End dimensie voor de ultieme confrontatie in Minecraft™! Duik weg voor de vuurballen van de vliegende draak, versla de enderman, vernietig het endkristal, dood de enderdraak en kom als overwinnaar uit de strijd in Het laatste gevecht! Met de inbegrepen code kun je bovendien een drakendoderskin krijgen in de online Minecraft Bedrockeditie van de game! • Inclusief een drakendoder minifiguur die nieuw is vanaf januari 2019, plus figuren van een enderdraak en een enderman. • Dit Minecraft™ speelgoed bevat een bouwbare enderdraak met in allerlei standen verstelbare ledematen en een enderman figuur, plus een Minecraft End omgeving met een obsidianen pilaar en een endkristal met pop-upfunctie. • Bewonder je drakendodersharnas, pak je drankje, enderparel en betoverde boog en bereid je voor op Het laatste gevecht! • Schiet vuurballen met de enderdraak en zet zijn ledematen in dynamische houdingen. • Wapens: een betoverde boog. • Accessoires: een enderparel en een drankje. • Gebruik je fantasie en bouw de set om voor meer LEGO® Minecraft™ creaties! • Ook inclusief een code waarmee je een LEGO® drakendoderskin kunt krijgen in de online Minecraft Bedrockeditie van de game. • Deze set bevat 222 onderdelen. • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 23 cm breed en 13 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016370898
Legocode 21151
Leeftijd 3 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370898

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370898 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21151

Waar is LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151 met het legonummer 21151 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151 is 21151 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Het Laatste Gevecht - 21151 momenteel in de aanbieding is.