LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Neem het samen met Kai in een spannend gevecht op tegen de schurk Skulkin! Ga in de aanval met Kai's katana, maar pas op voor Skulkins machtige zwaard! Spring op het gevechtsplatform en draai rond om een krachtige stoot uit te delen. Wie zal dit ultieme gevecht tussen goed en...

Lees meer..
4.4/5
Lees alle reviews

€12.93

Beste deal bij: Bol.com

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.93

26% Goedkoper

€12.94

26% Goedkoper

€13.94

20% Goedkoper

€14.98

14% Goedkoper

€15.94

9% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Neem het samen met Kai in een spannend gevecht op tegen de schurk Skulkin! Ga in de aanval met Kai's katana, maar pas op voor Skulkins machtige zwaard! Spring op het gevechtsplatform en draai rond om een krachtige stoot uit te delen. Wie zal dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad winnen en de felbegeerde wapens bemachtigen? Alles wat kinderen nodig hebben voor fantasierijk spel Dit bouwbare speelgoed is inclusief 2 minifiguren: Kai (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Skulkin uit seizoen 1 en 2 van de LEGO® NINJAGO® tv-serie. De 4 meegeleverde rode wapens geven het gevecht een...

Neem het samen met Kai in een spannend gevecht op tegen de schurk Skulkin! Ga in de aanval met Kai's katana, maar pas op voor Skulkins machtige zwaard! Spring op het gevechtsplatform en draai rond om een krachtige stoot uit te delen. Wie zal dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad winnen en de felbegeerde wapens bemachtigen? Alles wat kinderen nodig hebben voor fantasierijk spel Dit bouwbare speelgoed is inclusief 2 minifiguren: Kai (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Skulkin uit seizoen 1 en 2 van de LEGO® NINJAGO® tv-serie. De 4 meegeleverde rode wapens geven het gevecht een extra dimensie. Leuk bouwbaar speelgoed voor creatieve kinderen NINJAGO speelsets stimuleren kinderen om achter hun scherm vandaan te komen en spannende avonturen te beleven in een fantasiewereld. Ze zullen het geweldig vinden om spelenderwijs belangrijke vaardigheden te leren en samen te werken met hun ninjahelden in een spannende collectie ninjaspeelgoed, waaronder mecha, vliegtuigen en draken. Eigenschappen: De LEGO® NINJAGO® Epische Strijd set – Kai tegen Skulkin (71730) laat kinderen spannende gevechten boordevol actie naspelen tussen hun held Kai en de kwaadaardige Skulkin. Deze ninjaspeelset is inclusief 2 minifiguren: Kai (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Skulkin uit seizoen 1 en 2 van de LEGO® NINJAGO® tv-serie, plus 4 rode wapens. De set beschikt ook over een gedetailleerde bouwbare tempel en een cool gevechtsplatform dat Kai kan gebruiken om rond te draaien en Skulkin omver te beuken. Met zijn 61 onderdelen biedt deze speelset een leuke bouwervaring voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is het ideale cadeautje voor tussendoor waarmee ze keer op keer willen spelen. De tempel is ca. 3 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep – het ideale formaat om thuis mee te spelen of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje voor nog meer plezier. Speel nog grotere epische LEGO® NINJAGO® gevechten na met andere sets: Zane tegen Nindroid (71731), Jay tegen Serpentine (71732) en Cole tegen Spookstrijder (71733). LEGO® NINJAGO® sets halen kinderen achter het beeldscherm vandaan en nemen ze mee naar een wereld vol fantasierijk speelplezier, waar ze spelenderwijs belangrijke levensvaardigheden leren tijdens alle avonturen met hun ninjahelden. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent van elkaar te halen zijn. Daar zijn geen ninjavaardigheden voor nodig! LEGO® stenen voldoen aande strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016912142
Legocode 71730
Leeftijd 6 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912142

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912142 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71730

Waar is LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730 met het legonummer 71730 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730 is 71730 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Kai tegen Skulkin - 71730 momenteel in de aanbieding is.