LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

De Pillagers zijn op strooptocht, onder leiding van de Pillager aanvoerder. Hij wordt vergezeld door een Verdediger en een Ravager, waarvan de bek open en dicht klapt. Kom dus niet te dichtbij! Kun jij de dorpsbewoners redden van de aanval en voorkomen dat hun handelspost en gewassen worden vernietigd? Je...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€122.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€122.99

Beschrijving LEGO

De Pillagers zijn op strooptocht, onder leiding van de Pillager aanvoerder. Hij wordt vergezeld door een Verdediger en een Ravager, waarvan de bek open en dicht klapt. Kom dus niet te dichtbij! Kun jij de dorpsbewoners redden van de aanval en voorkomen dat hun handelspost en gewassen worden vernietigd? Je hebt al je Minecraft™ vaardigheden nodig om de vijandige indringers en het bijtende Illager beest te verslaan! Eigenschappen: Bied Minecraft™ spelers een volledig nieuwe speelervaring met deze LEGO® Minecraft set boordevol actie. Kinderen kunnen de 3 delen steeds weer anders opzetten voor eindeloze avonturen, waarin vijandige mobs en hun bijtende...

De Pillagers zijn op strooptocht, onder leiding van de Pillager aanvoerder. Hij wordt vergezeld door een Verdediger en een Ravager, waarvan de bek open en dicht klapt. Kom dus niet te dichtbij! Kun jij de dorpsbewoners redden van de aanval en voorkomen dat hun handelspost en gewassen worden vernietigd? Je hebt al je Minecraft™ vaardigheden nodig om de vijandige indringers en het bijtende Illager beest te verslaan! Eigenschappen: Bied Minecraft™ spelers een volledig nieuwe speelervaring met deze LEGO® Minecraft set boordevol actie. Kinderen kunnen de 3 delen steeds weer anders opzetten voor eindeloze avonturen, waarin vijandige mobs en hun bijtende Ravager verslagen moeten worden! Kinderen zullen de Pillagers, die nieuw zijn vanaf januari 2020, en de grote, bijtende Ravager die de Pillagers kunnen berijden ongetwijfeld geweldig vinden. Deze slechteriken zorgen voor confrontaties en actie in het spel en in andere LEGO® Minecraft™ sets. Een mysterieuze Kai figuur snelt te hulp om de dorpsbewoners, hun woestijnhuis, hun handelspost en hun gewassen te redden. En wanneer de strijd voorbij is, kunnen spelers de driedelige set ombouwen voor nog meer spannende avonturen. Jongens en meisjes van 7 jaar en ouder zullen het geweldig vinden deze veelzijdige Minecraft™ set te bouwen, te veranderen en er steeds weer mee te spelen. Een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor kinderen die graag op een anderemanier hun favoriete game willen spelen. De driedelige set is ca. 46 cm lang, 34 cm breed en 26 cm hoog. En wanneer de delen worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO® sets, wordt het plezier nóg groter en beter! Deze set waarvoor geen batterijen nodig zijn vergroot de behendigheid, de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Of ze nu zelfstandig of samen met anderen spelen: hun fantasie zorgt ervoor dat het genieten nooit stopt! Kinderen kunnen direct aan deslag gaan en fantasierijk bouwplezier beleven of de eenvoudige instructies gebruiken om te gaan bouwen! En als je de gids kwijtraakt, kun je de instructies gemakkelijk downloaden via LEGO.com/buildinginstructions. LEGO® Minecraft™ bouwsets brengen de online actie van Minecraft naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit, waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden. LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en onzeeigen strenge kwaliteitscriteria. Dat zorgt ervoor dat de stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, elke keer weer! Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat dit speelgoed veilig is voor jouw kind.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016618273
Legocode 21160
Leeftijd 4 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016618273

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016618273 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21160

Waar is LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160 met het legonummer 21160 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160 is 21160 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De Illager Overval - 21160 momenteel in de aanbieding is.