LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Brickheadz

LEGO BrickHeadz 41590 Iron ManBouw Iron Man, de meest klassieke superheld ooit uit de Marvel blockbuster Captain America: Civil War met dit nieuwe LEGO BrickHeadz bouwbare personage dat in maart 2017 op de markt komt. Bewonder het rood met gele harnas van deze miljonair en wetenschapper en zet Iron Man...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€75.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€75.00

Beschrijving LEGO

LEGO BrickHeadz 41590 Iron ManBouw Iron Man, de meest klassieke superheld ooit uit de Marvel blockbuster Captain America: Civil War met dit nieuwe LEGO BrickHeadz bouwbare personage dat in maart 2017 op de markt komt. Bewonder het rood met gele harnas van deze miljonair en wetenschapper en zet Iron Man neer op zijn eigen bodemplaat. Houd stand met je eigen Iron Man van LEGO BrickHeadz! Bouw je eigen Iron Man met zijn kenmerkende rood met gele harnas en een bodemplaat om hem op neer te zetten met dit LEGO BrickHeadz bouwbare personage, nieuw in maart 2017. Vanaf maart 2017 zorgen...

LEGO BrickHeadz 41590 Iron ManBouw Iron Man, de meest klassieke superheld ooit uit de Marvel blockbuster Captain America: Civil War met dit nieuwe LEGO BrickHeadz bouwbare personage dat in maart 2017 op de markt komt. Bewonder het rood met gele harnas van deze miljonair en wetenschapper en zet Iron Man neer op zijn eigen bodemplaat. Houd stand met je eigen Iron Man van LEGO BrickHeadz! Bouw je eigen Iron Man met zijn kenmerkende rood met gele harnas en een bodemplaat om hem op neer te zetten met dit LEGO BrickHeadz bouwbare personage, nieuw in maart 2017. Vanaf maart 2017 zorgen de LEGO BrickHeadz bouwbare personages voor een geheel nieuwe manier om beroemde personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips te verzamelen, te bouwen en uit te stallen. Het is een waar plezier dit Iron Man BrickHeadz bouwbare personage te bouwen met LEGO System-stenen die allerlei kenmerkende details nabootsen, waaronder de opdruk van zijn rood-gele harnas. Hij staat op een bouwbare bodemplaat met serienummer en BrickHeadz-logo voor eenvoudig neerzetten, zodat je een vleugje Iron Man-macht kunt toevoegen aan je kamer of werkplek. Specificaties: Dit Iron Man LEGO BrickHeadz bouwbare personage heeft kleurrijke en authentieke details, BrickHeadz-ogen en een bodemplaat om hem op neer te zetten. Elk LEGO BrickHeadz bouwbare personage wordt geleverd met een eigen bouwbare bodemplaat met serienummer en BrickHeadz-logo. Breid je LEGO BrickHeadz-verzameling uit met andere klassieke personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips, zoals Captain America (productnr. 41589), Black Widow (productnr. 41591) en The Hulk (productnr. 41592). Combineer de onderdelen van verschillende LEGO BrickHeadz bouwbare personages en creëer jouw eigen, unieke personages. De figuur is ca. 7 cm hoog exclusief de bodemplaat. De bodemplaat is ca. 4 x 4 cm en ca. 1 cm hoog.

Kenmerken
Serie LEGO Brickheadz
Merk LEGO
EAN 5702015868990
Legocode 41590
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015868990

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015868990 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Brickheadz Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41590

Waar is LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590 met het legonummer 41590 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590?

Het lego nummer van LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590 is 41590 bekijk hier alle kenmerken van LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO BrickHeadz Marvel Avengers Iron Man - 41590 momenteel in de aanbieding is.