LEGO Architecture Tokio - 21051

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Architecture

Haal de kleurrijke levendigheid van de hoofdstad van Japan in huis met deze LEGO® Architecture Tokio bouwset. Geniet van het bouwen van de prachtig gedetailleerde bezienswaardigheden: de TOKYO SKYTREE, de Tokiotoren, de Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, het park Chidorigafuchi boordevol kersenbomen en de Shibuya Crossing. Zet ze...

Lees meer..
4.4/5
Lees alle reviews

€80.06

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€80.06

Beschrijving LEGO

Haal de kleurrijke levendigheid van de hoofdstad van Japan in huis met deze LEGO® Architecture Tokio bouwset. Geniet van het bouwen van de prachtig gedetailleerde bezienswaardigheden: de TOKYO SKYTREE, de Tokiotoren, de Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, het park Chidorigafuchi boordevol kersenbomen en de Shibuya Crossing. Zet ze allemaal op de bouwplaat en fleur je huis of je kantoor op met een echte eyecatcher. Eigenschappen: Bouw deze opvallende LEGO® Architecture skyline van Tokio voor volwassenen met beroemde gebouwen en bezienswaardigheden boordevol authentieke details en deel je passie voor deze bruisende stad met anderen door het model een mooi...

Haal de kleurrijke levendigheid van de hoofdstad van Japan in huis met deze LEGO® Architecture Tokio bouwset. Geniet van het bouwen van de prachtig gedetailleerde bezienswaardigheden: de TOKYO SKYTREE, de Tokiotoren, de Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, het park Chidorigafuchi boordevol kersenbomen en de Shibuya Crossing. Zet ze allemaal op de bouwplaat en fleur je huis of je kantoor op met een echte eyecatcher. Eigenschappen: Bouw deze opvallende LEGO® Architecture skyline van Tokio voor volwassenen met beroemde gebouwen en bezienswaardigheden boordevol authentieke details en deel je passie voor deze bruisende stad met anderen door het model een mooi plekje te geven. Deze verzamelset bestaat uit bouwbare modellen van de Tokiotoren, de Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, TOKYO SKYTREE, het park Chidorigafuchi, de Shibuya Crossing en meer. Nostalgische herinneringen gegarandeerd! Dit model voor thuis ofop het bureau bevat een bouwplaat met een naamplaatje met 'Tokyo'. En in het bijgeleverde boekje lees je meer over de stad Tokio en de ontwerper van het model (alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.com/architecture). Zelfs nieuwe LEGO® architecten zullen met veel plezier met dit eenvoudig te bouwen Architecture model aan de slag gaan. De set is een cool en creatief cadeau met een Japans tintje voor iedereen vanaf 16 jaar die ooit in Tokio is geweest, er heeft gewoond of er graag een keer naartoe wil. Deze bouwbare skyline is ca. 28 cm hoog, 27 cm breed en 10 cm diep. Het model neemt niet al te veel ruimte in beslag en de levendige kleuren en authentieke details maken het tot een echte blikvanger! Geen batterijen nodig – deze Architecture bouwset biedt volwassenen een ontspannende en rustgevende bouwuitdaging met uitsluitend LEGO® stenen. Schuif al je zorgen dus even aan de kant, vergeet alles om je heen en bouw dit prachtige model om ergens neer te zetten! Wil je een beginnende LEGO® bouwer deze unieke Tokio set cadeau geven? Geen probleem. De set bevat eenvoudig te volgen, gedrukte bouwinstructies. Open de doos en ga direct aan de slag! De LEGO® Architecture verzamelmodellen van beroemde bezienswaardigheden en skylines zijn niet alleen mooi om ergens neer te zetten, maar bieden iedereen die van architectuur, reizen, geschiedenis en design houdt ook een uitdagende bouwervaring. LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogsteindustrienormen, waardoor ze altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® stenen worden op alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Architecture bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en je souvenirmodel van Tokio zowel robuust als prachtig is.

Kenmerken
Serie LEGO Architecture
Merk LEGO
EAN 5702016617337
Legocode 21051
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617337

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Architecture Tokio - 21051 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617337 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Architecture Tokio - 21051' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Architecture Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21051

Waar is LEGO Architecture Tokio - 21051 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Architecture Tokio - 21051 met het legonummer 21051 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Architecture Tokio - 21051?

Het lego nummer van LEGO Architecture Tokio - 21051 is 21051 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Architecture Tokio - 21051 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Architecture Tokio - 21051 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Architecture Tokio - 21051 momenteel in de aanbieding is.