LEGO Architecture New York City - 21028

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Architecture

Breng een ode aan de architectonische veelzijdigheid van New York City, met dit gedetailleerde LEGO® model. De modellen uit de LEGO Architecture Skyline collectie zijn uiterst geschikt om te etaleren in huis of op kantoor. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. De sets...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€39.99

Beste deal bij: Bol.com

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.99

29% Goedkoper

€42.95

23% Goedkoper

€44.94

20% Goedkoper

€49.99

11% Goedkoper

€50.44

10% Goedkoper

€52.98

5% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Breng een ode aan de architectonische veelzijdigheid van New York City, met dit gedetailleerde LEGO® model. De modellen uit de LEGO Architecture Skyline collectie zijn uiterst geschikt om te etaleren in huis of op kantoor. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. De sets hebben een natuurgetrouw kleurschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge proporties. De set bestaat uit het beroemde Flatiron Building, Chrysler Building, Empire State Building, One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld, en is voorzien van een decoratief naamplaatje. Eigenschappen: Een LEGO® interpretatie van...

Breng een ode aan de architectonische veelzijdigheid van New York City, met dit gedetailleerde LEGO® model. De modellen uit de LEGO Architecture Skyline collectie zijn uiterst geschikt om te etaleren in huis of op kantoor. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. De sets hebben een natuurgetrouw kleurschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge proporties. De set bestaat uit het beroemde Flatiron Building, Chrysler Building, Empire State Building, One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld, en is voorzien van een decoratief naamplaatje. Eigenschappen: Een LEGO® interpretatie van de skyline van New York City. De set omvat de beroemde gebouwen Flatiron Building, Chrysler Building, Empire State Building, One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld. Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad New York en het architectonische erfgoed ervan (alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture) Vraag je ouders om toestemming alvorens je online gaat. Met 4 x 32 sokkel met tegels en naamplaatje. Bouw je eigen versie van de mooiste steden ter wereld met de LEGO® Architecture Skyline collectie De LEGO® Architecture serie is een LEGO eerbetoon aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van design, architectuur en geschiedenis. Afmetingen: 26 cm hoog, 25 cm breed en 4 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Architecture
Merk LEGO
EAN 5702015591218
Legocode 21028
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015591218

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Architecture New York City - 21028 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015591218 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Architecture New York City - 21028' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Architecture Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21028

Waar is LEGO Architecture New York City - 21028 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Architecture New York City - 21028 met het legonummer 21028 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Architecture New York City - 21028?

Het lego nummer van LEGO Architecture New York City - 21028 is 21028 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Architecture New York City - 21028 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Architecture New York City - 21028 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Architecture New York City - 21028 momenteel in de aanbieding is.