LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jongens en meisjes die van Monster Jam trucks houden? De LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 pull-back truck zit boordevol functies die kinderen geweldig zullen vinden. De truck bevat diverse authentieke kenmerken, zoals de Grave Digger stickers met gedetailleerde spoken...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€18.94

Beste deal bij: Bol.com

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€18.94

30% Goedkoper

€19.93

26% Goedkoper

€22.93

15% Goedkoper

€22.93

15% Goedkoper

€23.98

11% Goedkoper

€25.93

4% Goedkoper

€26.93

Beschrijving LEGO

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jongens en meisjes die van Monster Jam trucks houden? De LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 pull-back truck zit boordevol functies die kinderen geweldig zullen vinden. De truck bevat diverse authentieke kenmerken, zoals de Grave Digger stickers met gedetailleerde spoken en vuur, plus enorme banden, een beweegbare vlag en rode koplampen. Kijk hoe de spannende wereld van Monster Jam tot leven komt wanneer kinderen de legendarische stunts van een van de beroemdste en meest iconische monstertrucks aller tijden naspelen. Geweldig 2-in-1 speelgoed Tijd voor een nieuwe uitdaging? Goed nieuws! Het...

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jongens en meisjes die van Monster Jam trucks houden? De LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 pull-back truck zit boordevol functies die kinderen geweldig zullen vinden. De truck bevat diverse authentieke kenmerken, zoals de Grave Digger stickers met gedetailleerde spoken en vuur, plus enorme banden, een beweegbare vlag en rode koplampen. Kijk hoe de spannende wereld van Monster Jam tot leven komt wanneer kinderen de legendarische stunts van een van de beroemdste en meest iconische monstertrucks aller tijden naspelen. Geweldig 2-in-1 speelgoed Tijd voor een nieuwe uitdaging? Goed nieuws! Het Grave Digger model kan worden omgebouwd tot een terreinbuggy voor nog meer bouwplezier. Bekijk de gratis LEGO Bouwinstructies app en ontdek Instructions PLUS. Deze interactieve handleiding beschikt over zoom- en draaifuncties om kinderen te helpen bij het bouwen. Inspiratie voor de volgende generatie technici Het LEGO Technic universum bestaat uit voertuigen die qua uitstraling en functies lijken op hun echte tegenhanger en laat jonge LEGO fans op een geweldige manier kennismaken met techniek en werktuigbouwkunde. Producteigenschappen: Laat monstertruckfans hun favoriete stunts naspelen met de LEGO® Technic Monster Jam® Grave Digger® (42118) bouwset. Met authentieke kenmerken zoals enorme banden, gedetailleerde stickers en nog veel meer. Dubbel zo veel plezier! Kinderen kunnen de monstertruck ombouwen tot een terreinbuggy, zodat ze kunnen genieten van 2 verschillende bouwuitdagingen en urenlange avonturen. De monstertruck en terreinbuggy beschikken over een pull-back motor zodat ze er snel vandoor schieten, net als hun echte tegenhangers. Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor kinderen die van monstertrucks houden? Deze set is geweldig voor kinderen vanaf 7 jaar die gek zijn op Monster Jam® shows of stoere speelgoedvoertuigen. Coole functies zoals de buigzame vlag die op en neer beweegt en de rode koplampen, net als op de echte Grave Digger® truck. Dit Monster Jam® speelgoed is ca. 11 cm hoog, 24 cm lang (met vlag) en 11 cm breed. Instructies voor het Grave Digger® model zijn inbegrepen. In de gratis LEGO® Bouwinstructies app vind je daarnaast digitale Instructions PLUS. Instructies voor de terreinbuggy zijn online beschikbaar. Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerde bouwbare modellen voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging. LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016890815
Legocode 42118
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016890815

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016890815 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42118

Waar is LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118 met het legonummer 42118 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118?

Het lego nummer van LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118 is 42118 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Monster Jam Grave Digger - 42118 momenteel in de aanbieding is.