LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Dit is de AT-AT (75313) waar iedere LEGO® Star Wars™ fan van heeft gedroomd. Dit Ultimate Collector Series bouw- en displaymodel beschikt over verstelbare poten en kop, kanonnen met realistische terugslag, draaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken, net als in de Slag...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€724.99

Beste deal bij: Bol

15 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€724.99

15% Goedkoper

€855.94

Beschrijving LEGO

Dit is de AT-AT (75313) waar iedere LEGO® Star Wars™ fan van heeft gedroomd. Dit Ultimate Collector Series bouw- en displaymodel beschikt over verstelbare poten en kop, kanonnen met realistische terugslag, draaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken, net als in de Slag om Hoth. Ruimte voor een heel leger De AT-AT is ca. 62 cm hoog. De gedetailleerde romp kan open en biedt plaats aan maar liefst 40 LEGO minifiguren (bij deze set zijn er 9 inbegrepen, waaronder generaal Veers en Luke Skywalker), 4 speederbikes (2 inbegrepen) en de E-Web zware snelvuurblaster....

Dit is de AT-AT (75313) waar iedere LEGO® Star Wars™ fan van heeft gedroomd. Dit Ultimate Collector Series bouw- en displaymodel beschikt over verstelbare poten en kop, kanonnen met realistische terugslag, draaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken, net als in de Slag om Hoth. Ruimte voor een heel leger De AT-AT is ca. 62 cm hoog. De gedetailleerde romp kan open en biedt plaats aan maar liefst 40 LEGO minifiguren (bij deze set zijn er 9 inbegrepen, waaronder generaal Veers en Luke Skywalker), 4 speederbikes (2 inbegrepen) en de E-Web zware snelvuurblaster. In de kop passen 2 LEGO minifiguren en er is plek voor een derde. Met het informatieplaatje maak je dit indrukwekkende model helemaal af. Superleuk cadeau Deze LEGO Star Wars verzamelset voor volwassenen is een bijzonder cadeau voor jezelf, Star Wars fans en ervaren LEGO bouwers. Inclusief duidelijke instructies die je begeleiden bij elke stap van deze boeiende bouwuitdaging. Eigenschappen Bouw de allereerste LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series versie van een AT-AT (75313) uit de Slag om Hoth in Star Wars: The Empire Strikes Back. Inclusief 9 LEGO® Star Wars™ minifiguren – generaal Veers, Luke Skywalker, een Snowtrooper Commander, 4 Snowtroopers en 2 AT-AT bestuurders – plus een informatieplaatje om deze prachtige blikvanger helemaal af te maken. Dit legendarische bouwmodel beschikt over verstelbare poten en kop, luiken die open kunnen, kanonnen met realistische terugslag, ronddraaiende kanonnen, een bommenluik en een haak waaraan je Luke Skywalkers kabel kunt vastmaken. Je kunt de panelen van de AT-AT halen om de gedetailleerde binnenkant goed te bekijken. De romp biedt ruimte aan maar liefst 40 LEGO® minifiguren, 4 speederbikes (2 inbegrepen in deze set) en de meegeleverde E-Web zware snelvuurblaster. Deze 6785-delige set biedt een complexe, boeiende bouwuitdaging en is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jezelf, Star Wars™ kenners en ervaren LEGO® bouwers. Dit Star Wars™ UCS model van LEGO® stenen is ca. 62 cm hoog, 69 cm lang en 24 cm breed – een schitterende blikvanger in elke ruimte. Ben jij een Star Wars™ fan die nog niet eerder met LEGO® sets heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat duidelijke instructies, zodat je alle tijd kunt nemen om dit complexe model stap voor stap in elkaar te zetten. LEGO® Star Wars™ verzamelsets voor volwassenen zijn ontworpen voor kritische hobbyisten die graag praktische en leuke projecten ondernemen om zich op een creatieve manier te ontspannen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer eenvoudig en stevig in elkaar te zetten zijn voor robuuste bouwwerken. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016913866
Legocode 75313
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913866

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913866 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75313

Waar is LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313 met het legonummer 75313 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313?

Het lego nummer van LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313 is 75313 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars AT-AT™ - 75313 momenteel in de aanbieding is.