LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Bezoek Alex in de grot, droog natte sponzen boven het fornuis, grijp het drankje waarmee je onder water kunt ademen en begeef je op nieuwe, onderzeese Minecraft avonturen. Trek je betoverde harnas aan, pak je betoverde zwaard en ga op weg naar het oceaanmonument. Strijd tegen de stekelige bewaker en...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€219.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€219.95

Beschrijving LEGO

Bezoek Alex in de grot, droog natte sponzen boven het fornuis, grijp het drankje waarmee je onder water kunt ademen en begeef je op nieuwe, onderzeese Minecraft avonturen. Trek je betoverde harnas aan, pak je betoverde zwaard en ga op weg naar het oceaanmonument. Strijd tegen de stekelige bewaker en de machtige oude bewaker die het grote bouwwerk van prismarien bewonen en beschermen. Activeer de droge spons-functie om binnen te komen in het doolhof van kamers en ga op zoek naar de hendel waarmee je de enorme schatkamer vol gouden blokken kunt openmaken!Inclusief twee minifiguren: Steve en Alex, plus figuurtjes...

Bezoek Alex in de grot, droog natte sponzen boven het fornuis, grijp het drankje waarmee je onder water kunt ademen en begeef je op nieuwe, onderzeese Minecraft avonturen. Trek je betoverde harnas aan, pak je betoverde zwaard en ga op weg naar het oceaanmonument. Strijd tegen de stekelige bewaker en de machtige oude bewaker die het grote bouwwerk van prismarien bewonen en beschermen. Activeer de droge spons-functie om binnen te komen in het doolhof van kamers en ga op zoek naar de hendel waarmee je de enorme schatkamer vol gouden blokken kunt openmaken!Inclusief twee minifiguren: Steve en Alex, plus figuurtjes van een inktvis, bewaker en oude bewaker. Eigenschappen:• De set omvat een Minecraft oceaanmonument met waterspons-toegangsfunctie, schatkamer die open kan en een grot met een fornuis. • Haal het dakgedeelte eraf en vouw het model open om bij het gedetailleerde interieur te komen. • Doe je betoverde harnas aan, grijp je betoverde zwaard en maak je op voor de strijd! • Activeer de 'droge spons'-functie om al het water op te zuigen en ga het monument binnen. • Ontwijk de salvo's uit het veermechanisme-wapen van de oude bewaker. • Droog natte sponzen op het fornuis. • Wapens: een betoverd zwaard en een houweel. • Accessoire-elementen: een betoverd harnas, gouden blokken, natte en droge sponzen, een emmer met melk plus een toverdrankje om onder water te kunnen ademen en een genezend toverdrankje. • Eenvoudig te verbouwen ontwerp met keuze uit drie verschillende modellen. • Gebruik je fantasie: bouw de set om voor nog meer LEGO Minecraft creaties!

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702015865210
Legocode 21136
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865210

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865210 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21136

Waar is LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136 met het legonummer 21136 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136 is 21136 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Het Oceaanmonument - 21136 momenteel in de aanbieding is.