LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Breng een ode aan een held van de bouwsector met deze bouwbare LEGO® Technic versie van een Cat® D11 Bulldozer (42131). Met deze grote set kunnen volwassenen even helemaal opgaan in hun hobby. Dit model wordt net als de echte Cat® bulldozer in modules gebouwd. LEGO fans zullen het nieuwe...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€371.95

Beste deal bij: Bol.com

4 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€371.95

4% Goedkoper

€374.95

4% Goedkoper

€389.00

Beschrijving LEGO

Breng een ode aan een held van de bouwsector met deze bouwbare LEGO® Technic versie van een Cat® D11 Bulldozer (42131). Met deze grote set kunnen volwassenen even helemaal opgaan in hun hobby. Dit model wordt net als de echte Cat® bulldozer in modules gebouwd. LEGO fans zullen het nieuwe LEGO onderdeel helemaal geweldig vinden – een grote rupsband die strakker of losser kan worden gemaakt (nieuw vanaf oktober 2021). En het bouwen is nog maar het begin! Met alle authentieke kenmerken en functies van dit model valt er van alles te ontdekken. Bestuur je eigen bulldozer Gebruik de CONTROL+...

Breng een ode aan een held van de bouwsector met deze bouwbare LEGO® Technic versie van een Cat® D11 Bulldozer (42131). Met deze grote set kunnen volwassenen even helemaal opgaan in hun hobby. Dit model wordt net als de echte Cat® bulldozer in modules gebouwd. LEGO fans zullen het nieuwe LEGO onderdeel helemaal geweldig vinden – een grote rupsband die strakker of losser kan worden gemaakt (nieuw vanaf oktober 2021). En het bouwen is nog maar het begin! Met alle authentieke kenmerken en functies van dit model valt er van alles te ontdekken. Bestuur je eigen bulldozer Gebruik de CONTROL+ app om deze krachtige machine te besturen. Bekijk de realistische bewegingen wanneer je het blad kantelt, omhoog en omlaag laat bewegen of de ripper en ladder omhoog en omlaag laat bewegen. Ontdek de wereld van de techniek LEGO Technic bouwmodellen beschikken over levensechte bewegingen en mechanismen waarmee LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek. Producteigenschappen: Bouw een indrukwekkende bouwmachine boordevol details met deze enorme LEGO® Technic Cat® D11 Bulldozer 42131 modelbouwset voor volwassenen. Geniet van een boeiende bouwervaring en ontdek daarna de vele kenmerken en functies van het model. Bekijk de nieuwe LEGO® rupsband (nieuw vanaf oktober 2021) die de bulldozer op een realistische manier laat bewegen. Gebruik de CONTROL+ app om jouw bulldozer te besturen. Breng het bulldozermodel tot leven: breng het blad omhoog en omlaag en kantel het, en breng de ripper en ladder omhoog en omlaag. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of een liefhebber van Cat® bulldozers en andere coole voertuigen? Deze indrukwekkende bouwmachineset is een superleuk cadeau-idee. Deze Cat® replica is ca. 26 cm hoog, 57 cm lang en 37 cm breed. Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen). De set bevat ook 2 nr. 15 motoren, 2 grote motoren en 1 hub. Dit Cat® model is zorgvuldig ontworpen naar het echte model met zijn authentieke kleuren en uitstraling waar Cat® liefhebbers zo van houden. Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerde bouwmodellen voor LEGO fans die op zoek zijn naar een boeiende bouwuitdaging. LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016912937
Legocode 42131
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912937

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912937 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42131

Waar is LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131 met het legonummer 42131 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131?

Het lego nummer van LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131 is 42131 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Cat D11 Bulldozer met App-besturing - 42131 momenteel in de aanbieding is.