LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Beleef scènes op de ijsplaneet Hoth uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw tijdens het bouwen van deze LEGO® versie van een Imperial Probe Droid. Neem wat tijd voor jezelf en geniet van het nabouwen van de authentieke details van deze opvallende droid. Verstel zijn benen en plaats hem...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€94.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€96.95

€94.00

Beschrijving LEGO

Beleef scènes op de ijsplaneet Hoth uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw tijdens het bouwen van deze LEGO® versie van een Imperial Probe Droid. Neem wat tijd voor jezelf en geniet van het nabouwen van de authentieke details van deze opvallende droid. Verstel zijn benen en plaats hem in de bouwbare sneeuwomgeving met een informatieplaatje om deze supercoole blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken.Bijzondere blikvangerEen informatieplaatje maakt dit fraaie verzamelmodel helemaal af. Het ziet er indrukwekkend uit op een bureau of een speciaal plekje in de woonkamer.TopcadeauDeze hoogwaardige bouwset maakt deel uit van...

Beleef scènes op de ijsplaneet Hoth uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw tijdens het bouwen van deze LEGO® versie van een Imperial Probe Droid. Neem wat tijd voor jezelf en geniet van het nabouwen van de authentieke details van deze opvallende droid. Verstel zijn benen en plaats hem in de bouwbare sneeuwomgeving met een informatieplaatje om deze supercoole blikvanger voor in huis of op kantoor helemaal af te maken.Bijzondere blikvangerEen informatieplaatje maakt dit fraaie verzamelmodel helemaal af. Het ziet er indrukwekkend uit op een bureau of een speciaal plekje in de woonkamer.TopcadeauDeze hoogwaardige bouwset maakt deel uit van een collectie LEGO® Star Wars™ sets voor volwassenen en biedt een complexe, boeiende bouwervaring tijdens het nabouwen van elk kenmerkend detail in LEGO stijl. Het is een fantastische verrassing voor jezelf en een leuk cadeau voor een Star Wars fan of ervaren LEGO liefhebber in je omgeving. Producteigenschappen: Laat je meevoeren naar de bevroren planeet Hoth en haal herinneringen op aan klassieke scènes uit Star Wars: The Empire Strikes Back met dit gedetailleerde bouw- en displaymodel van een Imperial Probe Droid (75306). De bouwbare LEGO® droidfiguur beschikt over verstelbare benen en een transparante standaard van LEGO stenen om hem boven het bouwbare besneeuwde landschap te laten 'zweven'. De set bevat ook een informatieplaatje. Deze hoogwaardige set maakt deel uit van een reeks LEGO® Star Wars™ modellen voor volwassenen om te verzamelen, te bouwen en neer te zetten. Deze 683-delige set biedt een complexe, boeiende bouwervaring en vormt zo een fantastisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke Star Wars™ kenner of ervaren LEGO® bouwer. Dit bouwbare model is ca. 27 cm hoog, 24 cm breed en 11 cm diep. Het neemt dus niet veel ruimte in, maar zal gegarandeerd bewonderende blikken trekken. Wil je deze set kopen voor een Star Wars™ verzamelaar die nog niet eerder met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies, zodat iedereen vol vertrouwen kan gaan bouwen. De LEGO® Star Wars™ verzamelsets zijn speciaal ontworpen voor kritische volwassenen die in hun vrije tijd graag leuke, ontspannende en creatieve projecten ondernemen. LEGO® onderdelen voldoen aan hoge industrienormen, waardoor ze elke keer weer eenvoudig en stevig op elkaar passen. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016914184
Legocode 75306
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914184

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914184 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75306

Waar is LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306 met het legonummer 75306 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306 is 75306 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Imperial Probe Droid - 75306 momenteel in de aanbieding is.