LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Kinderen hoeven niet langer te wachten totdat de kermis in hun buurt aankomt om het plezier van de kermis te beleven. De LEGO Friends Magisch reuzenrad en glijbaan (41689) kermis set brengen elke dag kermispret naar de kinderkamer. Ze kunnen ronddraaien in het mooie reuzenrad met zijn schattige paarse karretjes...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€39.99

Beste deal bij: Bol.com

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€39.99

33% Goedkoper

€44.99

25% Goedkoper

€45.95

23% Goedkoper

€55.94

7% Goedkoper

€59.99

€59.99

Beschrijving LEGO

Kinderen hoeven niet langer te wachten totdat de kermis in hun buurt aankomt om het plezier van de kermis te beleven. De LEGO Friends Magisch reuzenrad en glijbaan (41689) kermis set brengen elke dag kermispret naar de kinderkamer. Ze kunnen ronddraaien in het mooie reuzenrad met zijn schattige paarse karretjes in de vorm van een hoge hoed, snoep verkopen bij het snoepkraampje en het publiek vermaken met hun kaarttrucs. Magische momenten voor het hele gezin Creatieve kinderen zullen in de ban zijn van de magische glijbaan waarin de kermisbezoekers lijken te verdwijnen! Ze zullen het geweldig vinden om als een...

Kinderen hoeven niet langer te wachten totdat de kermis in hun buurt aankomt om het plezier van de kermis te beleven. De LEGO Friends Magisch reuzenrad en glijbaan (41689) kermis set brengen elke dag kermispret naar de kinderkamer. Ze kunnen ronddraaien in het mooie reuzenrad met zijn schattige paarse karretjes in de vorm van een hoge hoed, snoep verkopen bij het snoepkraampje en het publiek vermaken met hun kaarttrucs. Magische momenten voor het hele gezin Creatieve kinderen zullen in de ban zijn van de magische glijbaan waarin de kermisbezoekers lijken te verdwijnen! Ze zullen het geweldig vinden om als een echte goochelaar hun familie te verbazen met deze verdwijntruc. Met deze set beleven volwassenen samen met hun kind het plezier van de kermis en halen ze samen met hun kind de leukste herinneringen op. Fantasierijk goochelplezier Met LEGO Friends speelsets ontdekken kinderen de spanning en het plezier van de echte wereld, samen met vriendinnen die altijd voor hen klaarstaan. Producteigenschappen: Het LEGO® Friends Magisch reuzenrad en glijbaan (41689) speelgoed is het ideale cadeau voor creatieve kinderen die graag naar de kermis gaan. Deze bouwset bevat een goocheltruc waarmee kinderen indruk kunnen maken op hun vrienden. Deze kermisset bevat 3 LEGO® Friends minipoppetjes met kermiskleding en schmink op hun gezichten. De set beschikt ook over creatieve kermisaccessoires, zoals jongleerkegels, een lolly, een hoge hoed en een kaart van de kermis. Kinderen kunnen een ritje maken in het LEGO® reuzenrad, het publiek vermaken met hun kaarttrucs en jongleerkunsten, snoep verkopen bij het snoepkraampje of de kermisbezoekers laten verdwijnen wanneer ze op de magische glijbaan naar beneden zoeven! Onder aan de glijbaan zitten slimme, gespiegelde panelen om de minipoppetjes te laten 'verdwijnen'. In werkelijkheid verlaten ze de glijbaan aan de achterkant van het model om hun vrienden die aan de voorkant staan te wachten te verrassen! Deze LEGO® Friends speelset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar die graag situaties uit het echte leven naspelen met hun vrienden – en die van magie houden. Het reuzenrad is ca. 22 cm hoog, 18 cm breed en 12 cm diep. De glijbaan is ca. 28 cm hoog, 14 cm breed en 15 cm diep. Goed te combineren met andere LEGO® Friends Magische kermissets – Magische kermisachtbaan (41685), Magische acrobatiek (41686), Magische kermiskraampjes (41687) en Magische caravan (41688) – voor nog meer speelplezier. Laat kinderen kennismaken met de magische wereld van Heartlake City, waar ze kunnen ontdekken waar hun passies liggen met hun beste vrienden aan hun zijde. LEGO® Friends sets voldoen aan strenge industrienormen, zodat ze consistent en compatibel zijn – en dat is al zo sinds 1958. Nieuw LEGO® speelgoed wordt op alle mogelijke manieren getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat elke bouwset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016943511
Legocode 67819
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016943511

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016943511 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67819

Waar is LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689 met het legonummer 67819 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689?

Het lego nummer van LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689 is 67819 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Magisch Reuzenrad en Glijbaan - 41689 momenteel in de aanbieding is.