LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

De LEGO® City Stuntshow arena (60295) speelset bevat een motor met vliegwielaandrijving en allerlei attributen voor spectaculaire stunts. Kinderen kunnen de stuntmotor door een ring van vuur lanceren, salto's uitvoeren met 2 coole monstertrucks en de stuntmodules eenvoudig opnieuw rangschikken voor verschillende shows. De set bevat 6 minifiguren, waaronder 3...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€59.98

Beste deal bij: Top1Toys

24 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€99.99

€59.98

24% Goedkoper

€78.98

Beschrijving LEGO

De LEGO® City Stuntshow arena (60295) speelset bevat een motor met vliegwielaandrijving en allerlei attributen voor spectaculaire stunts. Kinderen kunnen de stuntmotor door een ring van vuur lanceren, salto's uitvoeren met 2 coole monstertrucks en de stuntmodules eenvoudig opnieuw rangschikken voor verschillende shows. De set bevat 6 minifiguren, waaronder 3 personages uit de LEGO City tv-serie. Bouwen en spelen voor kinderen vanaf 6 jaar De Stuntshow arena set bevat gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS. Deze interactieve gids maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met de digitale zoom- en draaifuncties wordt bouwen met LEGO...

De LEGO® City Stuntshow arena (60295) speelset bevat een motor met vliegwielaandrijving en allerlei attributen voor spectaculaire stunts. Kinderen kunnen de stuntmotor door een ring van vuur lanceren, salto's uitvoeren met 2 coole monstertrucks en de stuntmodules eenvoudig opnieuw rangschikken voor verschillende shows. De set bevat 6 minifiguren, waaronder 3 personages uit de LEGO City tv-serie. Bouwen en spelen voor kinderen vanaf 6 jaar De Stuntshow arena set bevat gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS. Deze interactieve gids maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met de digitale zoom- en draaifuncties wordt bouwen met LEGO stenen echt kinderspel. Kinderen worden de sterren van de show! Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren, coole voertuigen, realistische bouwwerken en leuke personages. Combineer sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog meer spanning en plezier! Producteigenschappen: Haal een hele hoop actie in huis met deze LEGO® City Stuntshow arena (60295) speelgoedset boordevol spannende attributen en uitdagingen voor coole wedstrijden en zinderende shows. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om 2 monstertrucks, 2 auto's met instortende daken, een ring van vuur, schansen, een vliegwielmotor, een hotdogkraampje, een podium, 6 minifiguren en meer te bouwen. Kinderen kunnen geweldige shows en wedstrijden naspelen met een stuntmotor die wordt aangedreven door een vliegwiel en 2 monstertrucks die auto's verpletteren. Combineer met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog meer plezier! Een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag of zomaar tussendoor voor kleine stuntfans vanaf 6 jaar. Eenmaal gebouwd is de monstertruck ca. 11 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed. Je hebt geen batterijen nodig. Vliegwieltechnologie en de fantasie van kinderen zelf vormen de drijvende kracht achter de Stuntshow arena. Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding helpt kinderen echte meesterbouwers te worden. Met LEGO® City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met coole speelgoedvoertuigen en leuke personages voor allerlei fantasierijke verhalen en rollenspellen die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven. Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® City stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016912548
Legocode 60295
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912548

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912548 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60295

Waar is LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295 met het legonummer 60295 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295?

Het lego nummer van LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295 is 60295 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295 momenteel in de aanbieding is.