LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Deze schattige meetrekeenhoorn stimuleert peuters om fantasierijk te spelen waarbij ze de basisvaardigheden voor het bouwen opdoen en van alles leren over vormen en kleuren. De speel- en leermogelijkheden zijn eindeloos met de supergladde vormen die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken en op de wagons kunnen plaatsen. Kinderen kunnen de...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€11.98

Beste deal bij: Bol.com

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€11.98

31% Goedkoper

€12.94

26% Goedkoper

€15.94

9% Goedkoper

€15.94

9% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Deze schattige meetrekeenhoorn stimuleert peuters om fantasierijk te spelen waarbij ze de basisvaardigheden voor het bouwen opdoen en van alles leren over vormen en kleuren. De speel- en leermogelijkheden zijn eindeloos met de supergladde vormen die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken en op de wagons kunnen plaatsen. Kinderen kunnen de trein aan ander LEGO® DUPLO® speelgoed met wielen vastmaken voor nog meer plezier. Leerzaam eenhoornspeelgoed Stimuleer peuters om fantasierijk te spelen waarbij ze leren bouwen en van alles leren over vormen en kleuren. De eenhoorntrein met peutervriendelijke onderdelen die ze op de meetrekwagons kunnen plaatsen biedt talloze speelmogelijkheden. De set...

Deze schattige meetrekeenhoorn stimuleert peuters om fantasierijk te spelen waarbij ze de basisvaardigheden voor het bouwen opdoen en van alles leren over vormen en kleuren. De speel- en leermogelijkheden zijn eindeloos met de supergladde vormen die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken en op de wagons kunnen plaatsen. Kinderen kunnen de trein aan ander LEGO® DUPLO® speelgoed met wielen vastmaken voor nog meer plezier. Leerzaam eenhoornspeelgoed Stimuleer peuters om fantasierijk te spelen waarbij ze leren bouwen en van alles leren over vormen en kleuren. De eenhoorntrein met peutervriendelijke onderdelen die ze op de meetrekwagons kunnen plaatsen biedt talloze speelmogelijkheden. De set bevat bouwkaarten met afbeeldingen van de modellen op ware grootte waar kinderen de stenen op kunnen leggen tijdens het bouwen, terwijl ouders hen iets leren over kleuren en vormen. Koppel de trein aan ander DUPLO speelgoed met wielen voor nog meer plezier. Leuk en slim speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Ouders en kinderen delen waardevolle ontwikkelingsmijlpalen terwijl ze samen spelen. Eigenschappen: Verras een peuter met de schattige, kleurrijke LEGO® DUPLO® Mijn eerste eenhoorn (10953). Dit veelzijdige speelgoed bevat leuke vormen die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken, plaatsen en meetrekken. Bevat een bouwbare eenhoorn, 2 sterren, een regenboog en 2 'wagons' op wielen om voort te duwen. Alle vormen hebben supergladde hoeken en zijn perfect voor kleine handjes om op te pakken en te plaatsen. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en leren over kleuren en vormen tijdens het bouwen en spelen met hun ouders en verzorgers. Deze prachtige, stevige speelset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 18 maanden. Afmetingen: ca. 13 cm hoog, 23 cm lang en 6 cm breed. Perfect voor kleine handjes om op te pakken en mee te spelen. Inclusief bouwkaarten met afbeeldingen van de modellen op ware grootte. Kinderen kunnen de stenen tijdens het bouwen op de afbeeldingen leggen, terwijl verzorgers hun kind van alles kunnen leren over kleuren en vormen. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen stimuleren om spelenderwijs te leren, samen met hun ouders en verzorgers. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016911107
Legocode 10953
Leeftijd 1 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911107

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911107 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10953

Waar is LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953 met het legonummer 10953 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953 is 10953 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Eenhoorn - 10953 momenteel in de aanbieding is.