LEGO Adidas Originals Superstar - 10282

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Haal een verrassende nieuwe aanwinst voor jouw sneakerverzameling in huis met dit LEGO® adidas Originals Superstar (10282) model. Met deze unieke set bouw je de beroemde sneaker na met LEGO onderdelen en creëer je een echte blikvanger. Authentieke Superstar details Net als de echte sneaker heeft deze LEGO versie de...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€73.98

Beste deal bij: Conrad

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€73.98

22% Goedkoper

€94.95

Beschrijving LEGO

Haal een verrassende nieuwe aanwinst voor jouw sneakerverzameling in huis met dit LEGO® adidas Originals Superstar (10282) model. Met deze unieke set bouw je de beroemde sneaker na met LEGO onderdelen en creëer je een echte blikvanger. Authentieke Superstar details Net als de echte sneaker heeft deze LEGO versie de bekende adidas Originals Superstar uitstraling, de schelpvormige neus, het klaverbladlogo en de 3 gekartelde strepen. Rechterschoen of linkerschoen? Dat bepaal jij! Deze set bevat 17 extra LEGO onderdelen, zodat je kunt kiezen of je de linker- of rechterschoen bouwt. Voor een extra vleugje realisme zitten er zelfs schoenveters bij en...

Haal een verrassende nieuwe aanwinst voor jouw sneakerverzameling in huis met dit LEGO® adidas Originals Superstar (10282) model. Met deze unieke set bouw je de beroemde sneaker na met LEGO onderdelen en creëer je een echte blikvanger. Authentieke Superstar details Net als de echte sneaker heeft deze LEGO versie de bekende adidas Originals Superstar uitstraling, de schelpvormige neus, het klaverbladlogo en de 3 gekartelde strepen. Rechterschoen of linkerschoen? Dat bepaal jij! Deze set bevat 17 extra LEGO onderdelen, zodat je kunt kiezen of je de linker- of rechterschoen bouwt. Voor een extra vleugje realisme zitten er zelfs schoenveters bij en wordt de set geleverd in een authentieke schoenendoos. Een bouwproject speciaal voor jou Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO bouwsets voor volwassenen. Met zijn displaystandaard en informatieplaatje zal dit model bewonderende blikken trekken van iedereen die van adidas en streetwear houdt, en natuurlijk van volwassen LEGO bouwers. Producteigenschappen: Bouw een van 's werelds meest bekende sneakers met de LEGO® adidas Originals Superstar 10282 modelset voor volwassenen. Boordevol authentieke details zoals de beroemde schelpvormige neus, de 3 gekartelde strepen, het adidas logo op de tong en andere Originals Superstar elementen. Dit LEGO® model vormt met zijn schoenveters en authentieke schoenendoos als verpakking een leuk en realistisch eerbetoon aan de originele adidas sneaker. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een adidas fan? Deze modelset is ideaal voor iedereen die van streetwear houdt en voor volwassen LEGO® bouwers die eens op zoek zijn naar iets heel anders. Afmetingen: ca. 12 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed. Met een displaystandaard en informatieplaatje vormt deze sneaker een echte blikvanger in huis of op kantoor. Inclusief extra LEGO® onderdelen, zodat je ervoor kunt kiezen om een rechterschoen of linkerschoen te bouwen. Deze LEGO® adidas Originals Superstar set maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen LEGO fans die prijs stellen op prachtige ontwerpen en aandacht voor detail. LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Bij LEGO® onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016914030
Legocode 67796
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914030

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914030 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Adidas Originals Superstar - 10282' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67796

Waar is LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 met het legonummer 67796 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Adidas Originals Superstar - 10282?

Het lego nummer van LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 is 67796 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Adidas Originals Superstar - 10282 momenteel in de aanbieding is.