LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Bereid je voor op een fantastische safari op de Afrikaanse savanne! Neem foto's vanaf het balkon van het schitterende Safari wilde dieren boomhuis. Je kunt zelfs een vriendelijke giraffe voeren of langs de ladder naar beneden klimmen om met een flamingo of neushoornvogel te spelen. Bouw het boomhuis daarna om...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Wehkamp

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.99

33% Goedkoper

€29.99

33% Goedkoper

€33.94

25% Goedkoper

€44.99

Beschrijving LEGO

Bereid je voor op een fantastische safari op de Afrikaanse savanne! Neem foto's vanaf het balkon van het schitterende Safari wilde dieren boomhuis. Je kunt zelfs een vriendelijke giraffe voeren of langs de ladder naar beneden klimmen om met een flamingo of neushoornvogel te spelen. Bouw het boomhuis daarna om tot een coole tweedekker die boven een leeuw vliegt of een catamaran die naast een krokodil vaart. Jij bepaalt het helemaal zelf met deze indrukwekkende 3-in-1 set. 3-in-1 kinderspeelgoed voor elke interesse Elk kind zal ervan genieten om 3 verschillende modellen te bouwen met deze LEGO Creator 3in1 set. Zo...

Bereid je voor op een fantastische safari op de Afrikaanse savanne! Neem foto's vanaf het balkon van het schitterende Safari wilde dieren boomhuis. Je kunt zelfs een vriendelijke giraffe voeren of langs de ladder naar beneden klimmen om met een flamingo of neushoornvogel te spelen. Bouw het boomhuis daarna om tot een coole tweedekker die boven een leeuw vliegt of een catamaran die naast een krokodil vaart. Jij bepaalt het helemaal zelf met deze indrukwekkende 3-in-1 set. 3-in-1 kinderspeelgoed voor elke interesse Elk kind zal ervan genieten om 3 verschillende modellen te bouwen met deze LEGO Creator 3in1 set. Zo kunnen ze een Safari wilde dieren boomhuis maken en dit daarna ombouwen tot een tweedekker met een leeuw of een catamaran met een krokodil, of de stenen gebruiken om iets totaal nieuws te creëren. Leuk, fantasierijk speelgoed Met LEGO Creator 3in1 sets gebruiken kinderen hun fantasie met 3 mogelijkheden in elke doos! Omdat de modellen steeds weer kunnen worden omgebouwd tot iets nieuws, komt er geen einde aan het speelplezier. Kies uit een geweldig assortiment 3-in-1 sets met auto's, motoren en robots. Producteigenschappen: De LEGO® Creator 3in1 Safari wilde dieren boomhuis (31116) speelset prikkelt de fantasie van kinderen met 3 mogelijke modellen in 1: een boomhut, vliegtuig en boot. Deze LEGO® set bevat minifiguren van een jongen en een meisje met een camera-accessoire voor nog meer plezier tijdens de safari-avonturen van kinderen. Het boomhuis beschikt over een balkon met een bank en een ladder, een binnenruimte met een toilet en een wastafel, plus 3 bouwbare dieren: een verstelbare giraffe, flamingo en neushoornvogel. De speelgoedtweedekker heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, plus een leeuw, een boom en een Afrikaanse dwergpapegaai. De speelgoedcatamaran beschikt over een verstelbaar zeil, een krokodil en een Afrikaanse maraboe. Deze 397-delige LEGO® Creator 3in1 speelgoedset biedt dierenliefhebbers van 7 jaar en ouder een leuke bouwervaring – een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen waar ze gegarandeerd blij van worden. Het LEGO® boomhuis is ca. 18 cm hoog, 12 cm diep en 12 cm breed – de ideale afmetingen om mee te spelen of om vol trots in een kinderkamer te zetten. Bedenk nog grotere avonturen met andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets: Cyberdrone (31111), Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113), Snelle motor (31114) en Surfer strandhuis (31118). Met LEGO® Creator 3in1 sets beleven kinderen geweldig fantasierijk speelplezier en kunnen ze leuke verhalen bedenken met 3 verschillende bouwmogelijkheden in elke doos. LEGO® bouwstenenworden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016889383
Legocode 31116
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889383

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889383 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31116

Waar is LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116 met het legonummer 31116 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116?

Het lego nummer van LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116 is 31116 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis - 31116 momenteel in de aanbieding is.