LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Speed Champions

Maak je klaar om de F8 Tributo te bouwen en ermee te racen, een van de meest krachtige auto's met V8-motor van Ferrari ooit! In 2020 verschijnt de gloednieuwe miniversie van deze geweldige auto. Bouw dit authentieke en prachtig gedetailleerde model en steel de show bij je vrienden of scheur...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€65.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€65.95

Beschrijving LEGO

Maak je klaar om de F8 Tributo te bouwen en ermee te racen, een van de meest krachtige auto's met V8-motor van Ferrari ooit! In 2020 verschijnt de gloednieuwe miniversie van deze geweldige auto. Bouw dit authentieke en prachtig gedetailleerde model en steel de show bij je vrienden of scheur ermee over het circuit. Kruip achter het stuur van deze ongelofelijke en supersnelle Ferrari en bewijs dat jij echt de allerbeste bent! Eigenschappen: Een spectaculaire speelset met een prachtig gedetailleerde Ferrari F8 Tributo. Het ideale verjaardagscadeau voor iedereen die graag LEGO® replica‘s bouwt en vervolgens met zijn Ferrari model razendsnelle...

Maak je klaar om de F8 Tributo te bouwen en ermee te racen, een van de meest krachtige auto's met V8-motor van Ferrari ooit! In 2020 verschijnt de gloednieuwe miniversie van deze geweldige auto. Bouw dit authentieke en prachtig gedetailleerde model en steel de show bij je vrienden of scheur ermee over het circuit. Kruip achter het stuur van deze ongelofelijke en supersnelle Ferrari en bewijs dat jij echt de allerbeste bent! Eigenschappen: Een spectaculaire speelset met een prachtig gedetailleerde Ferrari F8 Tributo. Het ideale verjaardagscadeau voor iedereen die graag LEGO® replica‘s bouwt en vervolgens met zijn Ferrari model razendsnelle races wil houden. Inclusief een bouwset van een Ferrari F8 Tributo model en een minifiguur van een Ferrari coureur om te verzamelen. Met deze speelset, die de fantasie van kinderen zal stimuleren, kun je je eigen speelgoedauto bouwen en de spanning en sensatie van het circuit van dichtbij beleven. Voor het eerst is het mogelijk een speelgoedreplica van de supersnelle Ferrari F8 Tributo te bouwen. Kinderen kunnen hem thuis ergens neerzetten of samen met vrienden spannende races naspelen. Deze autoset met 275 onderdelen voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar is een geweldig verjaardagscadeau voor iedereen die graag Ferrari replica's bouwt en ermee speelt, en voor wie dol is op de glamour van Italiaanse autofabrikanten. De Ferrari F8 Tributo is ca. 4 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed. Alle LEGO® Speed Champions sets die in 2020 verschijnen zijn 25% groter dan hun voorgangers, waardoor ze een nog betere afspiegeling zijn van de echte versies! Wil je een beginnende bouwer zijn of haar eerste LEGO® bouwset cadeau doen? Geen probleem. Bij de set zitten eenvoudig te volgen, stapsgewijze instructies waardoor het bouwen van deze prachtige speelgoedauto voor iedereen haalbaar wordt.

Kenmerken
Serie LEGO Speed Champions
Merk LEGO
EAN 5702016618310
Legocode 76895
Leeftijd 4 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016618310

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016618310 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Speed Champions Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76895

Waar is LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895 met het legonummer 76895 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895?

Het lego nummer van LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895 is 76895 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo - 76895 momenteel in de aanbieding is.