LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Bouw zelf een elementaire Fusiedraak van vuur en water en beheers het luchtruim. Ga naar de smederij waar de duivelse Vermillion Ray en Maya gevangen houden en dwingen wapens voor ze te maken. Open het vuur met de kruisboog van de draak en versla de sterke Buffmillion mecha. Land daarna...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€249.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€249.95

Beschrijving LEGO

Bouw zelf een elementaire Fusiedraak van vuur en water en beheers het luchtruim. Ga naar de smederij waar de duivelse Vermillion Ray en Maya gevangen houden en dwingen wapens voor ze te maken. Open het vuur met de kruisboog van de draak en versla de sterke Buffmillion mecha. Land daarna op het dak van de smederij, weer de aanvallen met zwaard en bijl van Commandant Raggmunk en Slackjaw af en ga het gebouw binnen. Vind de verborgen Drakendolk waarmee je de schoorsteen van de smederij kunt laten draaien. Bevrijd de vader en moeder van Kai en Nya en pak het...

Bouw zelf een elementaire Fusiedraak van vuur en water en beheers het luchtruim. Ga naar de smederij waar de duivelse Vermillion Ray en Maya gevangen houden en dwingen wapens voor ze te maken. Open het vuur met de kruisboog van de draak en versla de sterke Buffmillion mecha. Land daarna op het dak van de smederij, weer de aanvallen met zwaard en bijl van Commandant Raggmunk en Slackjaw af en ga het gebouw binnen. Vind de verborgen Drakendolk waarmee je de schoorsteen van de smederij kunt laten draaien. Bevrijd de vader en moeder van Kai en Nya en pak het Reversal Tijdzwaard! Inclusief zes minifiguren: Nya, Kai, Ray, Maya, Commandant Raggmunk en Slackjaw. Eigenschappen: • De set bestaat uit het Drakensmederij-gebouw, een Fusiedraak en een Buffmillion mecha om zelf te bouwen. • De Drakensmederij kan worden geopend om het interieur te bekijken. Het model heeft een trap naar de ingang met een verborgen Drakendolk waarmee de draaifunctie van de schoorsteen wordt geactiveerd, een werkgebied met een bewegende hamer en gereedschappen, een zitgedeelte inclusief plant, tafel, twee stoelen, theepot, kop en schotel, een landingsplaats op het dak voor de Fusiedraak, doorschijnende blauwe 'water'- en oranje 'vuur'-elementen en moerasplant-elementen. • Steek de Drakendolk in de steen om de vlammen te laten bewegen en de schoorsteen te laten draaien. • Druk op het handvat van de hamer en laat weer los om gereedschappen te 'smeden'. • De Fusiedraak heeft plaats voor twee minifiguren op de rug, twee koppen met beweegbare kaken, verstelbare hals, vleugels, poten en staart, een grotekruisboog en doorschijnende blauwe en oranje elementen. • De Buffmillion mecha heeft verstelbare ledematen en is bewapend met twee reusachtige Vermillion zwaarden. • De set is inclusief het doorschijnende oranje Reversal Tijdzwaard. • Overige wapens: Commandant Raggmunks Vermillion bijl, Slackjaws Vermillion zwaard en Maya's stok. • Accessoire-elementen: de Vermillion helmen van Commandant Raggmunk en Slackjaw, handboeien en vier rode slangen. • Speel je favoriete scènes na uit de Ninjago : Masters of Spinjitzu tv-serie.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702015865845
Legocode 70627
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865845

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865845 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70627

Waar is LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627 met het legonummer 70627 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627 is 70627 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Drakensmederij - 70627 momenteel in de aanbieding is.