LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Daal samen met Alex af in de Minecraft™ oceaan en ga tussen het kleurrijke koraal op zoek naar de verborgen schat. Begroet de 2 vriendelijke kogelvissen. Draai het grote gele rotsblok om en onthul de schatkist. Wat zit erin? Gewoon een vis en... een parel! Maar pas op! Er komt...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€12.94

Beste deal bij: Top1Toys

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.94

26% Goedkoper

€12.94

26% Goedkoper

€12.98

26% Goedkoper

€14.94

14% Goedkoper

€15.94

9% Goedkoper

€15.98

8% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Daal samen met Alex af in de Minecraft™ oceaan en ga tussen het kleurrijke koraal op zoek naar de verborgen schat. Begroet de 2 vriendelijke kogelvissen. Draai het grote gele rotsblok om en onthul de schatkist. Wat zit erin? Gewoon een vis en... een parel! Maar pas op! Er komt een drenkeling jouw kant op! Lukt het Alex de zombie te verslaan en de schat te behouden? Dat beslis jij. Eigenschappen: LEGO® Minecraft™ Het koraalrif (21164) is een leuke verrassing voor Minecraft spelers waarmee ze de onderwateravonturen uit de game tot leven kunnen brengen. De LEGO stenen zorgen voor eindeloze...

Daal samen met Alex af in de Minecraft™ oceaan en ga tussen het kleurrijke koraal op zoek naar de verborgen schat. Begroet de 2 vriendelijke kogelvissen. Draai het grote gele rotsblok om en onthul de schatkist. Wat zit erin? Gewoon een vis en... een parel! Maar pas op! Er komt een drenkeling jouw kant op! Lukt het Alex de zombie te verslaan en de schat te behouden? Dat beslis jij. Eigenschappen: LEGO® Minecraft™ Het koraalrif (21164) is een leuke verrassing voor Minecraft spelers waarmee ze de onderwateravonturen uit de game tot leven kunnen brengen. De LEGO stenen zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Stevige LEGO® Minecraft™ set met het populaire personage Alex uit de game, een duikhelm, een magische broek en zwaard, plus een drenkeling, 2 kogelvissen (1 'opgeblazen', 1 normale) en accessoires. Kinderen dalen samen met Alex, de waaghals uit Minecraft™, af naar de diepten van de oceaan op zoek naar een verborgen schat tussen het kleurrijke koraal en verdedigen zich tegen een verrassingsaanval van een drenkeling. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Verras Minecraft™ spelers met een Minecraft bouwset in de echte wereld. Een ideaal cadeautje voor gamers die hun Minecraft plezier een nieuwe dimensie willen geven. De set is ca. 7 cm hoog, 10 cm breed en 10 cm diep – klein genoeg voor creatief speelplezier en groot genoeg als indrukwekkende blikvanger. Het kleurrijkekoraalrif zit boordevol authentieke Minecraft™ details en geweldige accessoires, zoals de verborgen schatkist met daarin een vis en een parel. Deze LEGO® Minecraft™ set is gemaakt om lang mee te gaan, biedt eindeloze bouwmogelijkheden en is eenvoudig te combineren met andere LEGO Minecraft sets. De uitgebreide reeks LEGO® Minecraft™ speelsets brengt de online Minecraft game tot leven met personages, omgevingen en functies die zijn weergegeven in een fantasierijke verzameling duurzame LEGO stenen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016913569
Legocode 21164
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913569

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913569 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21164

Waar is LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164 met het legonummer 21164 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164 is 21164 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Het Koraalrif - 21164 momenteel in de aanbieding is.