LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Marvel Avengers

LEGO Marvel Shang-Chi Ontsnappen uit De Tien Ringen (76176) zit boordevol met actie en avonturen uit de nieuwste film van Marvel Studios. De geweldige personages, voertuigen en vele coole wapens maken dit tot een fantastische speelset om mee te spelen en neer te zetten. Razendsnelle actie uit de Marvel film...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€37.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€37.95

Beschrijving LEGO

LEGO Marvel Shang-Chi Ontsnappen uit De Tien Ringen (76176) zit boordevol met actie en avonturen uit de nieuwste film van Marvel Studios. De geweldige personages, voertuigen en vele coole wapens maken dit tot een fantastische speelset om mee te spelen en neer te zetten. Razendsnelle actie uit de Marvel film Kinderen beleven eindeloze fantasierijke avonturen samen met een aantal van de coolste personages die er zijn, zoals Shang-Chi, Katy en Morris uit de film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen van Marvel Studios. Ze voeren spannende achtervolgingen in een auto en op de motor uit en gaan allerlei...

LEGO Marvel Shang-Chi Ontsnappen uit De Tien Ringen (76176) zit boordevol met actie en avonturen uit de nieuwste film van Marvel Studios. De geweldige personages, voertuigen en vele coole wapens maken dit tot een fantastische speelset om mee te spelen en neer te zetten. Razendsnelle actie uit de Marvel film Kinderen beleven eindeloze fantasierijke avonturen samen met een aantal van de coolste personages die er zijn, zoals Shang-Chi, Katy en Morris uit de film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen van Marvel Studios. Ze voeren spannende achtervolgingen in een auto en op de motor uit en gaan allerlei gevechten aan met een heel arsenaal aan wapens. Kinderen kunnen het opnemen tegen Wenwu, leider van de Tien Ringen, en zijn assistent Razor Fist, die vecht met een schijfschieter en een 1x4 schieter met veermechanisme die 'pijlen' afvuurt op alles wat maar beweegt. Met LEGO bouwsets zoals deze kunnen kinderen op een leuke manier allerlei Marvel avonturen boordevol actie naspelen!

Kenmerken
Serie LEGO Marvel Avengers
Merk LEGO
EAN 5702016912883
Legocode 76176
Leeftijd 7 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912883

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912883 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Marvel Avengers Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76176

Waar is LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176 met het legonummer 76176 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176?

Het lego nummer van LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176 is 76176 bekijk hier alle kenmerken van LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO - Marvel - Shang-Chi - Ontsnappen uit De Tien Ringen - 76176 momenteel in de aanbieding is.