LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Open dit magische speelboek van LEGO® stenen en betreed professor Bannings Toverspreukenlokaal op Zweinstein™! Volg samen met Harry Potter™ en Cho Chang de les Spreuken en Bezweringen terwijl het hoofd van de afdeling Ravenklauw™ op een stapel boeken staat zodat iedereen hem goed kan zien. Pak je spreukenboek erbij en...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€35.94

Beste deal bij: Conrad

14 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€35.94

14% Goedkoper

€41.90

Beschrijving LEGO

Open dit magische speelboek van LEGO® stenen en betreed professor Bannings Toverspreukenlokaal op Zweinstein™! Volg samen met Harry Potter™ en Cho Chang de les Spreuken en Bezweringen terwijl het hoofd van de afdeling Ravenklauw™ op een stapel boeken staat zodat iedereen hem goed kan zien. Pak je spreukenboek erbij en laat de veer zweven – Wingardium Leviosa! Een draagbaar klaslokaal op Zweinstein Deze speelset boordevol leuke details voor eindeloze fantasierijke rollenspellen zal elke Harry Potter fan weten te betoveren! Zo bevat de set een ingebouwd schoolbord, een boekenplank en een open haard, en verschillende meubels en benodigdheden die je eruit...

Open dit magische speelboek van LEGO® stenen en betreed professor Bannings Toverspreukenlokaal op Zweinstein™! Volg samen met Harry Potter™ en Cho Chang de les Spreuken en Bezweringen terwijl het hoofd van de afdeling Ravenklauw™ op een stapel boeken staat zodat iedereen hem goed kan zien. Pak je spreukenboek erbij en laat de veer zweven – Wingardium Leviosa! Een draagbaar klaslokaal op Zweinstein Deze speelset boordevol leuke details voor eindeloze fantasierijke rollenspellen zal elke Harry Potter fan weten te betoveren! Zo bevat de set een ingebouwd schoolbord, een boekenplank en een open haard, en verschillende meubels en benodigdheden die je eruit kunt halen. Kinderen kunnen deze leuke Harry Potter speelset combineren met andere in de collectie. Elke set herbergt een ander avontuurlijk klaslokaal op Zweinstein. Alle sets in deze serie hebben een omslag in een eigen kleur en een uniek motief, en vormen samen een 360 graden-speelervaring op Zweinstein. Magische verrassingen voor jonge heksen en tovenaars Het uitgebreide assortiment LEGO Harry Potter speelsets biedt magische cadeaus voor fans van de films. Eigenschappen: LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Moment: Toverspreukenles (76385) is een speelboek van LEGO stenen met binnenin een les Spreuken en Bezweringen van professor Banning uit de Harry Potter films. Inclusief minifiguren van Harry Potter™, Cho Chang en professor Banning, een schoolbord, een boekenplank, een open haard, een spreukenboek en een heleboel authentieke accessoires. Kinderen openen het boek en stappen binnen in professor Bannings Bezweringenles. Er zijn een heleboel magische benodigdheden om mee te oefenen en talloze leuke accessoires voor nog meer speelplezier. Voor kinderen vanaf 8 jaar. Een betoverende verrassing voor jonge heksen en tovenaars die de spanning van de Harry Potter™ films op een nieuwe manier willen beleven. Deze magische Zweinstein™ Moment set is ca. 12 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep: de ideale afmetingen om overal mee naar toe te nemen, mee te spelen en een mooi plekje te geven. Met authentieke accessoires die kinderen zullen herkennen uit de Harry Potter™ films, zoals een veer en een lesboek om leerlingen te helpen de zweefspreuk te leren. Er zijn nog meer sets in deze serie die kinderen kunnen verzamelen. Elke set is gebaseerd op een spannende les in een beroemd klaslokaal op Zweinstein™. De speelsets kunnen bovendien aan elkaar worden gekoppeld voor een 360 graden-omgeving. Het uitgebreide assortiment LEGO® Harry Potter™ sets zit boordevol populaire personages, coole functies en bekende locaties uit de films. De sets vormen geweldige cadeaus die inspiratie bieden voor urenlang fantasierijk speelplezier. LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan hoge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® sets worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016913491
Legocode 76385
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913491

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913491 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76385

Waar is LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385 met het legonummer 76385 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385 is 76385 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverspreukenles - 76385 momenteel in de aanbieding is.