LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Disney

Maak je eigen schitterende Frozen II sieradendoos die is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa en berg al je schatten voortaan veilig op! Beweeg de draaitafels en zie hoe Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, voor de spiegel in het rond draaien. Klik de speciale vergrendeling op de lade...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€32.97

Beste deal bij: Bol.com

27 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€32.97

27% Goedkoper

€42.94

5% Goedkoper

€44.99

Beschrijving LEGO

Maak je eigen schitterende Frozen II sieradendoos die is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa en berg al je schatten voortaan veilig op! Beweeg de draaitafels en zie hoe Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, voor de spiegel in het rond draaien. Klik de speciale vergrendeling op de lade open om je favoriete sieraden veilig op te bergen en voeg de 2 nieuwe LEGO® ringen toe aan je verzameling! Eigenschappen: Inclusief een minipoppetje van Elsa en een LEGO® figuur van de Nokk. De set bestaat uit een Frozen sieradendoos met afsluitbare lade, een spiegel, een draaifunctie voor Elsa en...

Maak je eigen schitterende Frozen II sieradendoos die is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa en berg al je schatten voortaan veilig op! Beweeg de draaitafels en zie hoe Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, voor de spiegel in het rond draaien. Klik de speciale vergrendeling op de lade open om je favoriete sieraden veilig op te bergen en voeg de 2 nieuwe LEGO® ringen toe aan je verzameling! Eigenschappen: Inclusief een minipoppetje van Elsa en een LEGO® figuur van de Nokk. De set bestaat uit een Frozen sieradendoos met afsluitbare lade, een spiegel, een draaifunctie voor Elsa en de Nokk, plus 2 LEGO® ringen. Berg je favoriete sieraden veilig op in de lade en vergrendel hem zodat er niets met je spulletjes kan gebeuren. Dit prachtige opbergdoosje is een ideaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor fans van de Disney Frozen films. De Disney personages kunnen worden verwijderd, zodat je ze kunt combineren met je andere LEGO® Disney minifiguren en minipoppetjes. Afmetingen: ca. 23 cm hoog, 15 cm breed en 12 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Disney
Merk LEGO
EAN 5702016368659
Legocode 41168
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368659

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368659 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Disney Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41168

Waar is LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168 met het legonummer 41168 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168?

Het lego nummer van LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168 is 41168 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Frozen 2 Elsa’s Sieradendooscreatie - 41168 momenteel in de aanbieding is.