LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Ga met de andere astronauten mee op een spannende missie naar de planeet Mars. Doe de helm op bij de astronaut en zet hem in de verkenningsshuttle. Schiet hem daarna de lucht in en maak je op om de satelliet in de ruimte...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€24.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€24.95

Beschrijving LEGO

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Ga met de andere astronauten mee op een spannende missie naar de planeet Mars. Doe de helm op bij de astronaut en zet hem in de verkenningsshuttle. Schiet hem daarna de lucht in en maak je op om de satelliet in de ruimte te lanceren. Alweer een succesvolle lancering voor de Marsverkenningsmissie! Pssst... Wist je dat deze speelset is gebaseerd op echte NASA-missies? Cool toch?! Eigenschappen: Inclusief een LEGO® City minifiguur van een astronaut. De set bestaat uit een shuttle met een minifiguurcockpit die open kan, kleppen aan de vleugels die omhoog kunnen...

De LEGO® City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Ga met de andere astronauten mee op een spannende missie naar de planeet Mars. Doe de helm op bij de astronaut en zet hem in de verkenningsshuttle. Schiet hem daarna de lucht in en maak je op om de satelliet in de ruimte te lanceren. Alweer een succesvolle lancering voor de Marsverkenningsmissie! Pssst... Wist je dat deze speelset is gebaseerd op echte NASA-missies? Cool toch?! Eigenschappen: Inclusief een LEGO® City minifiguur van een astronaut. De set bestaat uit een shuttle met een minifiguurcockpit die open kan, kleppen aan de vleugels die omhoog kunnen en ruimte achterin voor de satelliet. Dit coole speelgoed voor kinderen bevat ook een satelliet met uitklapbare zonnepanelen. Accessoire-elementen: een pak voor ruimtewandelingen met een goudkleurig vizier en een moersleutel. De shuttle met de kleppen omlaag is ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 17 cm breed. De satelliet met uitgeklapte panelen is ca. 7 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016369946
Legocode 60224
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369946

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369946 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60224

Waar is LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224 met het legonummer 60224 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224?

Het lego nummer van LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224 is 60224 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Ruimtevaart Satelliettransportmissie - 60224 momenteel in de aanbieding is.