LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Open het magische boek van LEGO® stenen en betreed de kerkers van Zweinstein™! De Toverdrankenles van professor Sneep™ staat op het punt te beginnen. Snel! Haal je benodigdheden van de plank en volg samen met Draco Malfidus™ en Simon Filister een les over het brouwen van toverdranken van het hoofd...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€24.89

Beste deal bij: Bol.com

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€24.89

39% Goedkoper

€25.95

37% Goedkoper

€29.94

27% Goedkoper

€29.99

27% Goedkoper

€32.98

19% Goedkoper

€33.94

17% Goedkoper

€34.99

15% Goedkoper

€40.94

Beschrijving LEGO

Open het magische boek van LEGO® stenen en betreed de kerkers van Zweinstein™! De Toverdrankenles van professor Sneep™ staat op het punt te beginnen. Snel! Haal je benodigdheden van de plank en volg samen met Draco Malfidus™ en Simon Filister een les over het brouwen van toverdranken van het hoofd van de afdeling Zwadderich™. Draagbare toverdrankenspeelset Deze magische set zit boordevol kenmerken en accessoires voor fantasierijke rollenspellen. Sommige daarvan zitten vast, zoals de schappen, terwijl andere los zijn, zoals de meubels en het schoolbord. Je kunt deze betoverende Harry Potter speelset combineren met andere sets in de collectie. Elke set...

Open het magische boek van LEGO® stenen en betreed de kerkers van Zweinstein™! De Toverdrankenles van professor Sneep™ staat op het punt te beginnen. Snel! Haal je benodigdheden van de plank en volg samen met Draco Malfidus™ en Simon Filister een les over het brouwen van toverdranken van het hoofd van de afdeling Zwadderich™. Draagbare toverdrankenspeelset Deze magische set zit boordevol kenmerken en accessoires voor fantasierijke rollenspellen. Sommige daarvan zitten vast, zoals de schappen, terwijl andere los zijn, zoals de meubels en het schoolbord. Je kunt deze betoverende Harry Potter speelset combineren met andere sets in de collectie. Elke set neemt kinderen mee naar een ander klaslokaal op Zweinstein en heeft een omslag met een eigen kenmerkende kleur en uniek motief. Je kunt het volledige assortiment ook aan elkaar vastmaken voor een 360 graden-speelervaring op Zweinstein. Magische verrassingen voor fantasierijke kinderen LEGO Harry Potter speelsets zijn betoverende cadeaus voor elke jonge heks of tovenaar. Haal een vleugje magie in huis! Eigenschappen: LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Moment: Toverdrankenles (76383) is een speelboek van LEGO stenen met binnenin een Toverdrankenlokaal op Zweinstein uit de Harry Potter films. Inclusief minifiguren van Draco Malfidus™, Simon Filister en professor Sneep™, een toverdrankenboek, een schoolbord, een leunstoel, een tafel, een geheime kamer en een kerkerachtergrond. Kinderen openen de omslag en stappen zo de Toverdrankenles van professor Sneep™ binnen. Er zijn verschillende toverdrankbenodigdheden om mee te oefenen – en een geheime kamer om te ontdekken! Voor kinderen vanaf 8 jaar. Geschikt voor jonge heksen en tovenaars die op zoek zijn naar nieuwe manieren om Harry Potter™ avonturen te beleven. Deze magische Zweinstein™ Moment set is ca. 12 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep: de ideale afmetingen om mee te spelen, mee te nemen en neer te zetten. Bevat authentieke accessoires, zoals een lepel, een mes, een kopje, een pot en een paarse toverdrank, plus een kerkeromgeving die kinderen zullen herkennen uit de Harry Potter™ films. Er zijn meer magische sets zoals deze om te verzamelen. Ze zijn elk ontworpen als een ander klaslokaal op Zweinstein™. Samen vormen ze een innovatieve 360 graden-speelruimte. Alle LEGO® Harry Potter™ sets bevatten geliefde personages, leuke functies en bekende locaties uit de populaire films. Een betoverend, handig en magisch cadeau voor elke jonge heks of tovenaar. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® sets worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016912944
Legocode 76383
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912944

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912944 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76383

Waar is LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383 met het legonummer 76383 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383 is 76383 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Toverdrankenles - 76383 momenteel in de aanbieding is.