LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

De veelzijdige LEGO® DUPLO® Stad Boerderijdieren verzorgen (10949) speelset biedt peuters een heleboel fantasierijk speelplezier en stimuleert hen om belangrijke vaardigheden te leren met behulp van 4 schattige boerderijdieren.Vaardigheden ontwikkelen met peutervriendelijke dierenOuders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met schattige boerderijdieren: een varken, schaap, eend en kat. De...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€14.98

Beste deal bij: Top1Toys

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€14.98

32% Goedkoper

€21.97

Beschrijving LEGO

De veelzijdige LEGO® DUPLO® Stad Boerderijdieren verzorgen (10949) speelset biedt peuters een heleboel fantasierijk speelplezier en stimuleert hen om belangrijke vaardigheden te leren met behulp van 4 schattige boerderijdieren.Vaardigheden ontwikkelen met peutervriendelijke dierenOuders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met schattige boerderijdieren: een varken, schaap, eend en kat. De 4 leuke beesten zijn ideaal speelgoed voor peuters. Kleine dierenvrienden ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren.Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge...

De veelzijdige LEGO® DUPLO® Stad Boerderijdieren verzorgen (10949) speelset biedt peuters een heleboel fantasierijk speelplezier en stimuleert hen om belangrijke vaardigheden te leren met behulp van 4 schattige boerderijdieren.Vaardigheden ontwikkelen met peutervriendelijke dierenOuders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met schattige boerderijdieren: een varken, schaap, eend en kat. De 4 leuke beesten zijn ideaal speelgoed voor peuters. Kleine dierenvrienden ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren.Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen. Ouders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met deze 4 leuke boerderijdieren. Het schattige varken, het schaap, de eend en de kat zijn ideaal speelgoed voor peuters. Kleine dierenvrienden ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren. Eigenschappen Verras een kleine dierenvriend met de LEGO® DUPLO® Stad Boerderijdieren verzorgen (10949) speelset. Deze 4 schattige boerderijdieren bevorderen eindeloos fantasierijk speelplezier en spelenderwijs leren. Inclusief figuren van een varken, schaap, eend en kat, allemaal ontworpen zodat peuters ze gemakkelijk kunnen oppakken en ermee kunnen spelen. De set bevat ook een bouwbare schuur en een realistische hooibaal. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en vergroten hun sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren. Deze prachtige, duurzame speelset is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon omdat ze een extraatje hebben verdiend! De speelset is ca. 10 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep. Je kunt hem op verschillende manieren indelen en eenvoudig combineren met ander LEGO® DUPLO® boerderijspeelgoed. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016888867
Legocode 10949
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016888867

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016888867 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10949

Waar is LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949 met het legonummer 10949 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949 is 10949 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949 momenteel in de aanbieding is.