LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Er wachten je leuke avonturen aan boord van het machtige LEGO City Poolonderzoeksschip (60368). Deze enorme drijvende speelgoed boot zit boordevol realistische details voor fantasierijke ontdekkingsreizen. De hoogwaardige speelset bevat ook een helikopter, een rubberbootje, een onderwaterrobot en een Vikingscheepswrak, plus een schatkist, 7 mini figuren en orka speelgoed. De...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€119.07

Beste deal bij: Bol

24 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€119.07

24% Goedkoper

€149.99

€119.99

23% Goedkoper

€155.94

Beschrijving LEGO

Er wachten je leuke avonturen aan boord van het machtige LEGO City Poolonderzoeksschip (60368). Deze enorme drijvende speelgoed boot zit boordevol realistische details voor fantasierijke ontdekkingsreizen. De hoogwaardige speelset bevat ook een helikopter, een rubberbootje, een onderwaterrobot en een Vikingscheepswrak, plus een schatkist, 7 mini figuren en orka speelgoed. De LEGO Builder app begeleidt je kind tijdens een intuïtief bouwavontuur met functies waarmee het kan inzoomen, modellen kan draaien in 3D, sets kan opslaan, de bouwvoortgang kan bijhouden en virtuele speelsets kan ontdekken en opslaan. Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City bouwsets...

Er wachten je leuke avonturen aan boord van het machtige LEGO City Poolonderzoeksschip (60368). Deze enorme drijvende speelgoed boot zit boordevol realistische details voor fantasierijke ontdekkingsreizen. De hoogwaardige speelset bevat ook een helikopter, een rubberbootje, een onderwaterrobot en een Vikingscheepswrak, plus een schatkist, 7 mini figuren en orka speelgoed. De LEGO Builder app begeleidt je kind tijdens een intuïtief bouwavontuur met functies waarmee het kan inzoomen, modellen kan draaien in 3D, sets kan opslaan, de bouwvoortgang kan bijhouden en virtuele speelsets kan ontdekken en opslaan. Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Combineer deze set met andere LEGO City sets voor nog meer mogelijkheden. Dit helikopter en boot speelgoed is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. Afmetingen: het Poolonderzoeksschip is ca. 19 cm hoog, 71 cm lang en 17 cm breed. Bevat 815 onderdelen. Eigenschappen Deze grote LEGO City oceaan set bevat een speelgoed boot, een onderwaterrobot, een helikopter, een vikingscheepwrak en 7 mini figuren Kinderen kunnen het schip op het water laten varen, de onderwater robot met de kraan in het water hijsen en op zoek gaan naar het vikingscheepswrak met schatten Deze voertuigen set heeft veel speelmogelijkheden - kinderen kunnen de speelgoed helikopter lanceren vanaf het platform van de boot en de duiker mini figuren in het rubberbootje plaatsen Bevat 7 mini figuren met winterkleding en duikpakken, orka speelgoed en accessoires zoals een laptop, een walkietalkie, een camera, een moersleutel en een injectiespuit Andere accessoires uit de set zijn duikflessen, een duikbril, twee mokken, vinnen, een bijl, een verrekijker, een Viking helm en een schild

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017416281
Legocode 60368
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017416281

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017416281 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60368

Waar is LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368 met het legonummer 60368 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368?

Het lego nummer van LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368 is 60368 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Poolonderzoeksschip Groot Drijvend Boot Speelgoed Set voor Kinderen 7+ - 60368 momenteel in de aanbieding is.