LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Trolls

LEGO Trolls Regenboogrupsbus De LEGO® Trolls World Tour Regenboogrupsbus is er! Fans van Trolls zullen ongekend veel plezier beleven wanneer ze samen met Poppy, Cooper, Cloud Guy (en de 3 cloud baby's) een rit maken in deze geweldige bus in de vorm van een rups die is geïnspireerd op de...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€74.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€74.95

Beschrijving LEGO

LEGO Trolls Regenboogrupsbus De LEGO® Trolls World Tour Regenboogrupsbus is er! Fans van Trolls zullen ongekend veel plezier beleven wanneer ze samen met Poppy, Cooper, Cloud Guy (en de 3 cloud baby's) een rit maken in deze geweldige bus in de vorm van een rups die is geïnspireerd op de film Trolls World Tour. Ze kunnen alle coole elementen van deze gedetailleerde set bouwen en vervolgens hun favoriete scènes uit de film naspelen. Deze set heeft talloze leuke functies. Kinderen kunnen plezier beleven wanneer ze bij de bushalte wachten en wanneer de rupsbus er eenmaal is, kunnen ze al hun...

LEGO Trolls Regenboogrupsbus De LEGO® Trolls World Tour Regenboogrupsbus is er! Fans van Trolls zullen ongekend veel plezier beleven wanneer ze samen met Poppy, Cooper, Cloud Guy (en de 3 cloud baby's) een rit maken in deze geweldige bus in de vorm van een rups die is geïnspireerd op de film Trolls World Tour. Ze kunnen alle coole elementen van deze gedetailleerde set bouwen en vervolgens hun favoriete scènes uit de film naspelen. Deze set heeft talloze leuke functies. Kinderen kunnen plezier beleven wanneer ze bij de bushalte wachten en wanneer de rupsbus er eenmaal is, kunnen ze al hun Trolls figuren in de bus zetten en met zijn allen van de rit genieten. Geniet van eindeloos creatief spel met de Trolls minifiguren van Poppy en Cooper, plus 4 bouwbare personages: Cloud Guy en zijn 3 cloud baby's. Als je op zoek bent naar Trolls speelgoed voor kinderen die dol zijn op Poppy en haar vriendjes, zijn de LEGO® Trolls World Tour verzamelsets ideaal. Fans van Trolls kunnen genieten van een spannende rit wanneer ze hun favoriete Trolls figuren in de Regenboogrupsbus laten plaatsnemen. Het speelplezier begint zodra kinderen beginnen met bouwen en houdt vervolgens nooit meer op, want ze kunnen de ene na de andere scène uit de nieuwe DreamWorks Trolls film naspelen. Er valt genoeg te beleven bij de bushalte en tijdens de busrit met de 6 Trolls personages Poppy, Cooper, Cloud Guy en de cloud baby's. Kinderen zullen de bewegende ogen en wielen van deze maffe rupsbus geweldig vinden. Ook bij de bushalte is van alles te beleven. Zo is er een vilten bloem, een schommel en een stang waaraan Poppy aan haar haren kan bungelen. Op zoek naar schattige en creatieve cadeau-ideeën? Met de Regenboogrupsbus geef je gegarandeerd iets unieks. Deze fantasierijke speelset is dus een ideale keuze! Deze leuke bouwset is ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar en voor iedereen die van speelgoedvoertuigen houdt. De rupsbus is ca. 15 cm lang, 7 cm hoog en 8 cm breed en wanneer je hem combineert met de speelgoedbushalte creëer je de ideale omstandigheden voor fantasierijk spelen. Er is een nieuwe manier waarop LEGO® fans kunnen leren bouwen: met Instructions PLUS! Deze digitale bouwinstructies zijn beschikbaar in de gratis LEGO Life app en dankzij de coole tools ervaren zelfs de jongste kinderen LEGO bouwen voor de digitale generatie! Met het LEGO® Trolls World Tour assortiment verzamelspeelgoed kunnen Trolls fans hun favoriete scènes naspelen, in de huid kruipen van Trolls personages en verhalen uit de Trolls World Tour film tot leven laten komen.

Kenmerken
Serie LEGO Trolls
Merk LEGO
EAN 5702016616828
Legocode 41256
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616828

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616828 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Trolls Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41256

Waar is LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256 met het legonummer 41256 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256?

Het lego nummer van LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256 is 41256 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Trolls Regenboogrupsbus - 41256 momenteel in de aanbieding is.