LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Trolls

Kom langs in Poppy's huisje en zie hoe ze zich voorbereidt op het avontuur van haar leven. Begin de dag met een knuffel en help Poppy vervolgens haar haren te stylen met cupcakes, hartjes en bloemen. Ga daarna op zoek naar de plattegrond voor een onvergetelijke reis langs alle muzikale...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€28.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€28.95

Beschrijving LEGO

Kom langs in Poppy's huisje en zie hoe ze zich voorbereidt op het avontuur van haar leven. Begin de dag met een knuffel en help Poppy vervolgens haar haren te stylen met cupcakes, hartjes en bloemen. Ga daarna op zoek naar de plattegrond voor een onvergetelijke reis langs alle muzikale landen. En als je met Poppy onderweg bent, is er natuurlijk altijd tijd voor wat plezier en vermaak, dus stop bij de grote vilten bloem en laat Poppy aan haar haren bungelen! Eigenschappen: Laat jonge fans van Trolls kennismaken met een wereld vol muziek en avontuur. Met LEGO® Trolls World...

Kom langs in Poppy's huisje en zie hoe ze zich voorbereidt op het avontuur van haar leven. Begin de dag met een knuffel en help Poppy vervolgens haar haren te stylen met cupcakes, hartjes en bloemen. Ga daarna op zoek naar de plattegrond voor een onvergetelijke reis langs alle muzikale landen. En als je met Poppy onderweg bent, is er natuurlijk altijd tijd voor wat plezier en vermaak, dus stop bij de grote vilten bloem en laat Poppy aan haar haren bungelen! Eigenschappen: Laat jonge fans van Trolls kennismaken met een wereld vol muziek en avontuur. Met LEGO® Trolls World Tour Poppy's huisje (41251) kunnen kinderen zelf scènes uit de film naspelen en het model vervolgens dichtklappen om het overal mee naartoe te nemen. Poppy's huisje zit boordevol functies en accessoires, zodat kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en nieuwe avonturen met Poppy kunnen bedenken. Speel met haar haren of bungel aan de vilten bloem: er is altijd wel iets te beleven. Combineer Poppy's huisje met de bouwset LEGO® Trolls World Tour Feest in Trol Dorp (41255) door het huisje boven op de grote boom te zetten. Op zoek naar Trolls producten voor de feestdagen? Dit is een geweldige keuze! LEGO® 4+ sets zijn voor jonge kinderen een leuke manier om te leren bouwen en stimuleren hun zelfvertrouwen dankzij de eenvoudige bouwstappen. Deze Trolls set heeft het ideale formaat voor speelplezier onderweg. Het huisje is gesloten ca. 11 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep. Voor dit Trolls speelgoed met Poppy zijn geen batterijen nodig. En dat is fijn, want we weten allemaal dat Trolls door knuffels, regenbogen en cupcakes tot leven komen en niet door batterijen! Eenvoudig te bouwen! Laat zelfs de jongste bouwers genieten van de voldoening van zelfstandig bouwen met Instructions PLUS. Deze digitale bouwinstructies zijn beschikbaar in de gratis LEGO® Life app en zorgen ervoor dat jonge kinderen dit model in een mum van tijd als een echte professional in elkaar kunnen zetten.

Kenmerken
Serie LEGO Trolls
Merk LEGO
EAN 5702016616774
Legocode 41251
Leeftijd 3 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616774

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616774 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Trolls Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41251

Waar is LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251 met het legonummer 41251 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251?

Het lego nummer van LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251 is 41251 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Trolls 4+ Poppy's Huisje - 41251 momenteel in de aanbieding is.