LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Trolls

Ben je net als Poppy dol op popmuziek? Ga dit avontuur dan samen met haar aan en reis naar de wereld van de countrymuziek om ze daar te laten zien waarom popmuziek zo speciaal is. Spring op het drijvende vlot, dans op het draaibare podium of sluit personages op in...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€29.98

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€29.98

Beschrijving LEGO

Ben je net als Poppy dol op popmuziek? Ga dit avontuur dan samen met haar aan en reis naar de wereld van de countrymuziek om ze daar te laten zien waarom popmuziek zo speciaal is. Spring op het drijvende vlot, dans op het draaibare podium of sluit personages op in de cel! Style het haar van je Trolls met schattige accessoires. Branch kan zelfs dingen verstoppen in zijn haar! Ga vervolgens net als in de film op zoek naar de muzikale snaar om de balans te herstellen! Eigenschappen: Volop speelplezier met het vlot, het podium, de cel en meer. Jonge...

Ben je net als Poppy dol op popmuziek? Ga dit avontuur dan samen met haar aan en reis naar de wereld van de countrymuziek om ze daar te laten zien waarom popmuziek zo speciaal is. Spring op het drijvende vlot, dans op het draaibare podium of sluit personages op in de cel! Style het haar van je Trolls met schattige accessoires. Branch kan zelfs dingen verstoppen in zijn haar! Ga vervolgens net als in de film op zoek naar de muzikale snaar om de balans te herstellen! Eigenschappen: Volop speelplezier met het vlot, het podium, de cel en meer. Jonge fans van Trolls kunnen scènes uit de Trolls World Tour film naspelen en samen met Poppy de wereld van de countrymuziek laten kennismaken met popmuziek. Creatieve speelmogelijkheden in overvloed met deze geweldige Trolls speelset. Kinderen kunnen met de 3 minifiguren het verhaal naspelen en dankzij de talloze haaraccessoires en andere functies hun eigen fantasie gebruiken. Kinderen zullen het geweldig vinden om te ontdekken wat ze allemaal met deze coole set kunnen doen. Met een draaiende dansvloer, een drijvend vlot en de snaar om te vinden en verzamelen beleven ze eindeloos speelplezier, ook nadat ze de set hebben gebouwd. LEGO® 4+ sets zijn voor jonge kinderen een leuke manier om te leren bouwen. Deze set is ideaal voor kinderen die dol zijn op Poppy speelgoed of spulletjes van de Trolls film verzamelen en voor iedereen die graag creatieve verhalen bedenkt met een speelgoedvlot! Het vlot in deze schattige speelgoedset (41253) is ca. 16 cm lang en 8 cm breed – het ideale formaat voor fantasierijk spel en het zelf bedenken van verhalen. Bij deze set zitten zowel gedrukte instructies als digitale Instructions PLUS. Deze bouwinstructies zijn beschikbaar in de LEGO® Life app en zorgen ervoor dat zelfs jonge fans van Trolls de set eenvoudig kunnen bouwen. Met de LEGO® Trolls World Tour sets kunnen kinderen de spannende scènes uit de film Trolls World Tour naspelen. Hun creativiteit wordt gestimuleerd wanneer ze samen met Poppy, Branch en hun Trolls vriendjes op reis gaan. De kwaliteit van kinderspeelgoed is van groot belang. Daarom worden LEGO® stenen grondig getest om er zeker van te zijn dat ze altijd aan de hoogste industrienormen voldoen.

Kenmerken
Serie LEGO Trolls
Merk LEGO
EAN 5702016616798
Legocode 41253
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616798

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616798 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Trolls Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41253

Waar is LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253 met het legonummer 41253 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253?

Het lego nummer van LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253 is 41253 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Trolls 4+ Lonesome Flats Wildwateravontuur - 41253 momenteel in de aanbieding is.