LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO The Movie 2

Strijd tegen de plantbeesten met Rex's verkenner! Plaats de raptors in de cockpits en Rex en Emmet achter in het geweldige ruimteschip Rexplorer. Draai de motoren en vuur de wapens met veermechanisme en de noppenschieters af. Zorg voor een veilige landing en verplaats je dan over het planeetoppervlak met de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€71.29

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€71.29

Beschrijving LEGO

Strijd tegen de plantbeesten met Rex's verkenner! Plaats de raptors in de cockpits en Rex en Emmet achter in het geweldige ruimteschip Rexplorer. Draai de motoren en vuur de wapens met veermechanisme en de noppenschieters af. Zorg voor een veilige landing en verplaats je dan over het planeetoppervlak met de noppenschietende speeder of het raptorskateboard – maar pas op voor de graaiende armen van het plantbeest! • Deze bouwset is inclusief 6 personages uit De LEGO® Film 2: Emmet en Rex minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019, 2 raptor figuren en 2 van stenen gebouwde plantbeesten. • Het constructiespeelgoed...

Strijd tegen de plantbeesten met Rex's verkenner! Plaats de raptors in de cockpits en Rex en Emmet achter in het geweldige ruimteschip Rexplorer. Draai de motoren en vuur de wapens met veermechanisme en de noppenschieters af. Zorg voor een veilige landing en verplaats je dan over het planeetoppervlak met de noppenschietende speeder of het raptorskateboard – maar pas op voor de graaiende armen van het plantbeest! • Deze bouwset is inclusief 6 personages uit De LEGO® Film 2: Emmet en Rex minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019, 2 raptor figuren en 2 van stenen gebouwde plantbeesten. • Het constructiespeelgoed Rex's verkenner is uitgerust met 2 cockpits die open kunnen met plaats voor minifiguren of raptors, 2 wapens met veermechanisme, 6 noppenschieters, roterende motoren, een achterkant die open kan met ruimte voor minifiguren of raptors, een opslagkist voor extra munitie en een afneembare speeder. • De speeder omvat 1 van de cockpits en 2 van de noppenschieters van de Rexplorer als deze wordt afgenomen. • Deze bouwbare ruimteschipset bevat ook een van stenen gebouwde noppenschieter die op een raptor of raptorskateboard kan worden bevestigd. • Een van de plantbeesten heeft een valfunctie: druk op de knop om zijn poten te activeren en een raptor of minifiguur te grijpen. • Wapens: de 2 noppenschieters van Rex en een ongewone-activiteiten-meter-pistool. • Accessoire-elementen: de 2 energiedrankjes van Rex. • Speel de leukste scènes uit De LEGO® Film 2 na met dit ruimtespeelgoed voor kinderen. • Rex's Rexplorer is ca. 18 cm hoog, 33 cm lang en 19 cm breed. • Plantbeest 1 is ca. 8 cm hoog, 21 cm breed en 7 cm diep. • Plantbeest 2 is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO The Movie 2
Merk LEGO
EAN 5702016368185
Legocode 70835
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368185

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368185 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO The Movie 2 Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70835

Waar is LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835 met het legonummer 70835 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835?

Het lego nummer van LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835 is 70835 bekijk hier alle kenmerken van LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO The Movie 2 Rex's Verkenner! - 70835 momenteel in de aanbieding is.