LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO The Movie 2

Help Emmet en Lucy uit de buurt te blijven van De LEGO® Film 2 Lieve Chaos' Zusterstelsel ruimteschip! Kijk uit, Lieve Chaos schiet stickers naar onze helden. Lukt het de twee meesterbouwers om niet vast te plakken in de gevangenis van dit stoere ruimteschip? Jij beslist! • Inclusief 5 personages...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€52.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€52.99

Beschrijving LEGO

Help Emmet en Lucy uit de buurt te blijven van De LEGO® Film 2 Lieve Chaos' Zusterstelsel ruimteschip! Kijk uit, Lieve Chaos schiet stickers naar onze helden. Lukt het de twee meesterbouwers om niet vast te plakken in de gevangenis van dit stoere ruimteschip? Jij beslist! • Inclusief 5 personages uit De LEGO® Film 2: een LEGO Emmet minifiguur en een Lucy minifiguur, plus een Lieve Chaos minipoppetje en van stenen gebouwde speelgoedfiguren van Hartje en Sterretje. • Lieve Chaos' Systar ruimteschip heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minipoppetje of minifiguur, een intrekbaar landingsgestel, een rol...

Help Emmet en Lucy uit de buurt te blijven van De LEGO® Film 2 Lieve Chaos' Zusterstelsel ruimteschip! Kijk uit, Lieve Chaos schiet stickers naar onze helden. Lukt het de twee meesterbouwers om niet vast te plakken in de gevangenis van dit stoere ruimteschip? Jij beslist! • Inclusief 5 personages uit De LEGO® Film 2: een LEGO Emmet minifiguur en een Lucy minifiguur, plus een Lieve Chaos minipoppetje en van stenen gebouwde speelgoedfiguren van Hartje en Sterretje. • Lieve Chaos' Systar ruimteschip heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minipoppetje of minifiguur, een intrekbaar landingsgestel, een rol met stickers, een schijfschieter en een gevangeniscel die open kan met een afneembaar controlepaneel en geweer. • Wapens: Lucy's kruisboog en Lieve Chaos' geweer. • Accessoire-elementen: Lucy's pijlkoker, Lieve Chaos' verstelbare vleugels, een helm, 2 harten en doorschijnend-blauwe boosters. • De minifiguren van Emmet en Lucy en het Lieve Chaos minipoppetje zijn nieuw vanaf januari 2019. • Speel de leukste scènes uit De LEGO® Film 2 na met dit fantastische bouwspeelgoed. • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 16 cm lang en 28 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO The Movie 2
Merk LEGO
EAN 5702016368123
Legocode 70830
Leeftijd 3 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368123

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368123 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO The Movie 2 Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70830

Waar is LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830 met het legonummer 70830 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830?

Het lego nummer van LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830 is 70830 bekijk hier alle kenmerken van LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO The Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip! - 70830 momenteel in de aanbieding is.